lived 3 ارسال شده در آبان 90 سلام من افزونه breezingforms رو در جوملا 1.7 نصب کردم و زمانی که میخوام از اون استفاده کنم با ارور زیر مواجه میشم Fatal error: Call to undefined function mosRedirect() in /home/lived/public_html/myipsec.tk/administrator/components/com_breezingforms/admin.breezingforms.php on line 168 لطفا من رو راهنمایی کنید که چه کار کنم باتشکر از جوابهای شما نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در آبان 90 سلام روی لوکال مشکل دارید یا هاست؟ افزونه رو یکبار حذف کامل و دوباره نصب کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
lived 3 ارسال شده در آبان 90 سلام روی لوکال مشکل دارید یا هاست؟ افزونه رو یکبار حذف کامل و دوباره نصب کنید بر روی هاست نصب میباشد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در آبان 90 با سلام این رو هم انجام دادید؟ : افزونه رو یکبار حذف کامل و دوباره نصب کنید موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
lived 3 ارسال شده در آبان 90 حذف كردم و دوباره نصب كردم مشكل رفع شد يه سوال ديگه الان ميخوام منوي آبشاري بذارم براي فرم چه كدي بايد توي قسمت html بدم ؟ الان فرم رو توليد كردم فقط ميخوام بعضي آيتمها انتخابي بذارم كه حالت منو كشويي قابل انتخاب باشه منو رو گذاشتم ولي نميتونم ديتا بهش اضافه كنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در آبان 90 سلام ابتدا سوال جدید در تاپیک جدید! دوم : در مدیریت فرم ها فرم مورد نظر رو انتخاب و ویرایش کنید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر