shigr 0 ارسال شده در آبان 90 با سلام من یه قالب 1.5 خریده بودم و یه مدتی کار کردم اما الان چون به 1.7 محاجرت کردم می خواستم بدونم کسی هست کمکم کنه برای تبدیل قالب ؟ اصلا چه جوری هست ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در آبان 90 سلام شما چه قالبی رو خریده بودید؟؟ از کجا خریدید؟؟ برای تبدیل قالب به جوملا 1.7 شما باید تسلط به کدنویسی قالب داشته باشید و در ضمن موارد لازم برای تغییر قالب از 1.5 به 1.7 رو بدونید برای آموزش در گوگل سرچ کنید تا حدودی پیدا میشه در پناه حق... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
aminabcd 33 ارسال شده در آبان 90 از خود فروشنده كمك بگير اين بيشتر آشنايي داره بعد بايد خدمات بده البته به قالبش با قيمتشم بستگي داره نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در آبان 90 سلام تبدیل 1.5 به 1.7 بستگی به قالب داره و ممکنه نشه تبدیل رو انجام داد یا اصلا نصرفه تو گوگل تبدیل قالب جوملا 1.5 به 1.7 سرچ کنید روش کلی و تبدیل کدها آموزش داده شده امتحان کنید شاید جواب داد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
shigr 0 ارسال شده در آبان 90 سلام شما چه قالبی رو خریده بودید؟؟ از کجا خریدید؟؟ برای تبدیل قالب به جوملا 1.7 شما باید تسلط به کدنویسی قالب داشته باشید و در ضمن موارد لازم برای تغییر قالب از 1.5 به 1.7 رو بدونید برای آموزش در گوگل سرچ کنید تا حدودی پیدا میشه در پناه حق... اتفاقا اسم قالبم هم مردای 2 از میترا قالب های اقای بلوردی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر