hendoone 5 ارسال شده در آبان 90 سلام من یه قالب رو نصب کردم ولی وقتی یه منو رو از سمت راست انتخاب میکنی وقتی میره صفحه بعدی جای منو عوض میشه یعنی منوهای سمت را ست میاnد سمت چپ واسه سمت چپم میاد راست. یه مشکل دیگه هم دارم قسمت بالای سایتم انگاری دوتیکه شده :: یه تیکه مشکی اضافه شده :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی افروزی 67 ارسال شده در آبان 90 سلام لطفا آدرس سایت رو قرار بدید آرزومند آرزوهایتان نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hendoone 5 ارسال شده در آبان 90 داخل امضام بود www.bwgroup.ir ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در آبان 90 سلام موردی که شما گفتید رو من مشاهده نکردم! ولی یه هم ریختگی ایجاد شده میتونه از کپی مطلب از فایل ورد باشه شما باید مطالب سایت رو در نوت پد کپی کنید و از اونجا کپی کنید به ادیتور جوملا در پناه حق... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی افروزی 67 ارسال شده در آبان 90 درسته منو ها جابه جا میشه و این برمی گرده به فارسی سازی قالب آرزومند آرزوهایتان نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
armi1 0 ارسال شده در آبان 90 این سایت که جوملایی نیست ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی افروزی 67 ارسال شده در آبان 90 این سایت که جوملایی نیست ؟ اگه منظورتون این سایت هست http://www.bwgroup.ir/ باید بهتون اطمینان بدم که کاملا با جوملا کار شده آرزومند آرزوهایتان نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hendoone 5 ارسال شده در آذر 90 اگه اشتباه نکنم قالب رو از جومینا گرفتم.فارسی سازیشو چیکار کنم تا درست بشه ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی افروزی 67 ارسال شده در آذر 90 اگه اشتباه نکنم قالب رو از جومینا گرفتم.فارسی سازیشو چیکار کنم تا درست بشه ؟ کدوم یک از قالب های جومیناست میشه لینک بدید تا بهتر بررسی بشه آرزومند آرزوهایتان نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
joomla_man 5 ارسال شده در آذر 90 من موردی رو که گفتی ندیدم و ای کاش می گفتی که در اثر کلیک بروی کدوم آیتم منو این اتفاق رخ می ده ولی فکر می کنم در یک صفحه از گزینه تخصیص منو استفاده کردی یا شاید دو تا قالب داری که تو یکیشون منوی راست و به موقعیت right و تو اون یکی منوی راست و به موقعیت left نسبت دادی.نمیدونم باید دید!! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر