masi_b 0 ارسال شده در آبان 90 با سلام من قالب های سایتمو با آرتیستر طراحی میکنم ولی 2 تا مشکل بزرگ دارم اینه که وقتی دارم طراحی میکنم یهو یه پیغام خطا تمام زحماتم به باد میره چون نرم افرار بسته میشه !!!! مشکل دوم اینه که حالا اگه با هزار تا دعا ، پیغام خطا نیومد و تونستم ذخیرش کنم اگه نرم افزار و بستم دیگه نمی تونم دوباره همون قالبی رو که طراحی کردم بیارم و ویراش کنم دوستان لطفا راهنماییم کنید سپاس نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
black-boy 0 ارسال شده در آبان 90 سلام مشکلاتت زیاد مشکل نیست .... باید ارتیسیترت رو رجیستر کنی جفتش به خاطر همینه ... نه save می کنه نه می ذاره کار کنی حتما ورژنش هم 3 هست...:1: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی افروزی 67 ارسال شده در آبان 90 سلام دوست عزیز بارها در این باره در انجمن بحث شده لطفا قبل از ارسال کمی جستجو کنید این مشکلات به این دلیله که شما از نسخه کرک شده نرم افزار استفاده می کنید و برای رفع آنها باید نرم افزار رو خریداری کنید آرزومند آرزوهایتان نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر