chabok 49 ارسال شده در آبان 90 با سلام بنده یه بسته نصبی 26 مگ رو می خوام روی سرور نصب کنم هنگام نصب داده های نمونه ارور می ده قبلا یه بار نصب کردم اما الان نمی شه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در آبان 90 سلام به مسیر زیر برید /installation/sql/mysql فایل sample_data.sql رو توسط یک ادیتور متن باز کنید عبارت #__prefix رو با عبارت _jos جایگزین کنید حالا فایل رو با انکدینگ UTF-8 ذخیره کنید حالا توسط PHPMyAdmin فایل رو در دیتابیستون ایمپورت کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
chabok 49 ارسال شده در آذر 90 با تشکر متاسفانه تو این فایل #__prefix موجود نیست! مهندس به نظرتون مشکل بوجود اومده بابت چیه ؟ چرا نمی شه اینستال کرد ؟ قبلا بنده یه بار نصب کرده بودم اما حالا نمی شه چرا:exclamation:؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
chabok 49 ارسال شده در آذر 90 قصد اسپم ندارم چند روزه گیره این مشکلم کسی می تونه کمکم کنه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ecomp.ir 94 ارسال شده در آذر 90 قصد اسپم ندارم چند روزه گیره این مشکلم کسی می تونه کمکم کنه سلام فکر میکنم در این پست جواب داده شده: http://forum.joomina.ir/thread-79.html?highlight=server+is+invalid موفق و شاد باشید :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر