yasharhi 0 ارسال شده در آبان 90 پی سی دکتر ه-ک شد به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
shigr 0 ارسال شده در آبان 90 وقتی سایت های این چنینی مورد ه-ک واقع میشند دیگه از سایت ها ما چه توقعی هست پیشنهاد میکنم ه-ک شدن این سایت بررسی کنیم هم جنبه اموزشی داره هم واسه تجربه دوستان خوبه به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در آبان 90 درود بر شما هر سایتی ممکنه ه-ک بشه از گوگل که کسی بالاتر نیست به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
amrdata 20 ارسال شده در آبان 90 ه-ک شدنش دور از انتظارنبود چون تو سایتش خیلی ها را کوبیده من خودم که کاره ای نیستم چون به من ربطی نداره اما وقتی دیدم توی سایتش و انجمنش اینگونه حرف زدن خیلی ناراحت شدم تا چه برسه به مخاطبان اون مطلب شاید بعضی از دوستان بدونن چی میگم یا علی:heart: به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در آبان 90 درود بر شما فکر میکنم ادامه این مطلب ضرورتی نداشته باشه . با اجازتون پست را میبندم به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر