m0stafa 2 ارسال شده در آبان 90 با سلام من برای سایتم انجمن ساختم و در پوشه forum توی هاستم قرار دادم و یک sub دامین هم تعریف کردم به نام forum.sitam.ir حالا هر وقت میخوام وارد انجمن بشم لینک ریدایرکت میشه به sitam.ir/forum میخوام که این جور نشه مستقیم به forum.sitam.ir بره چطوری این کار رو بکنم؟ فکر کنم مشکلش از ریدایرکت بدون www به www دار هستش وقتی هم که ریدایرکت رو برمیدارم درست میشه و به forum.sitam.ir میره ولی من میخوام ریدایرکت سر جاش باشه ، در ضمن به لینک مورد نظر هم بره ، آیا راهی هست که مشکل حل بشه ؟؟ با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در آبان 90 سلام می تونید به جای استفاده از افزونه از ریدایرکت خود کنترل پنل سایتتون استفاده کنید یا اینکه از کدهای مربوطه در فایل اچ تی اکسس استفاده کنید تو انجمن بحث شده جستجو کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
onlyygod 2 ارسال شده در آبان 90 با سلام من برای سایتم انجمن ساختم و در پوشه forum توی هاستم قرار دادم و یک sub دامین هم تعریف کردم به نام forum.sitam.ir حالا هر وقت میخوام وارد انجمن بشم لینک ریدایرکت میشه به sitam.ir/forum میخوام که این جور نشه مستقیم به forum.sitam.ir بره چطوری این کار رو بکنم؟ فکر کنم مشکلش از ریدایرکت بدون www به www دار هستش وقتی هم که ریدایرکت رو برمیدارم درست میشه و به forum.sitam.ir میره ولی من میخوام ریدایرکت سر جاش باشه ، در ضمن به لینک مورد نظر هم بره ، آیا راهی هست که مشکل حل بشه ؟؟ با تشکر با سلام در استفاده از دامنه سایت خود با www و بدون www خیلی مراقب باشید همچنین در تنظیمات htaccess . چون اگر حالت باز شدن سایت خود از لحاظ بودن یا نبودن www تغییر دهید . ممکن است تمام لینکهای ثبت شده در گوگل خود را از دست بدهید و در نتایج گوگل سقوط کنید . نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاگنجی 155 ارسال شده در آبان 90 چنین چیزی نیست و فقط آدرس ها ریدایرکت میشه و تاثیر آن هم برای بالا رفتن رتبه بهتر خواهد بود و برای هیچ لینکی مشکلی بوجود نخواهد آمد ! چون قبل از این اقدام هر مطلب دارای دو ادرس است یکی با w و یکی بدون w که با اینکار تمام لینک ها فقط با یک ادرس باز میشوند و این برای رتبه بسیار بهتر است و اگر لینک ها هم با www هم بدون www باز شوند در نظر گوگل مطالب دارای تکرار و کپی هستند ! امیدوارم منظور رو رسونده باشم ! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در آبان 90 با سلام دوست عزیز قبلا مقاله ی در این باره در قسمت موزشها قرار دادم میتیونید از اون استفاده کنید . یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m0stafa 2 ارسال شده در آبان 90 با سلام آقای شمسی فکر آموزش شما در مورد ریدایرک باشه که من اونو خوندم دست شما هم درد نکنه خیلی خوب بود . من از دو روش استفاده کردم در دو شکل همین طوری بود : 1:cpanel 2:آموزش شما که در فایل .htass کد قرار میدادم و ریدایرک میشد ولی نمیشه که نمیشه میخوام هم ریدایرکت بشه به www و هم به آدرس دلخواه من ( forum.sitam.ir ) به جای ( sitam.ir/forum ) بره . اگر کسی باشه کمک کنه ممنون میشم . با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در آبان 90 با سلام دوست عزیز به آدرس فروم ما دقت کنید با هر نحوی بزنی میاد رو forum.joomina.ir شما هم اگه درست انجام بدین اینطوری میشه . یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m0stafa 2 ارسال شده در آبان 90 با سلام بله امتحان کردم در هر صورت به forum.joomina.ir میره ولی من هر کاری میکنم نمیشه میخوام که به forum.yasmobile.ir بره ولی به www.yasmobile.ir/forum میره چی کارش کنم این جوری نشه ؟ در ضمن در فایل .htass هم این کد رو قرار دادم : RewriteCond %{HTTP_HOST} !^www\.yasmobile\.ir$ [NC] RewriteRule ^(.*) http://www.yasmobile.ir/$1 [QSA,L,R=301] با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
shahin.madady 0 ارسال شده در بهمن 90 با سلام من برای سایتم انجمن ساختم و در پوشه forum توی هاستم قرار دادم و یک sub دامین هم تعریف کردم به نام forum.sitam.ir حالا هر وقت میخوام وارد انجمن بشم لینک ریدایرکت میشه به sitam.ir/forum میخوام که این جور نشه مستقیم به forum.sitam.ir بره چطوری این کار رو بکنم؟ فکر کنم مشکلش از ریدایرکت بدون www به www دار هستش وقتی هم که ریدایرکت رو برمیدارم درست میشه و به forum.sitam.ir میره ولی من میخوام ریدایرکت سر جاش باشه ، در ضمن به لینک مورد نظر هم بره ، آیا راهی هست که مشکل حل بشه ؟؟ با تشکر با اجازه اساتید وقتی داری از ریدایرکت استفاده می کنی اون هم در cpanel ، تنظیمات بصورت اتوماتیک بروی .htaccess روت تعریف میشه نه داخل فولدر جوملا پس باید ببینی برای جوملا فولدر تعریف کردی یا که نه ، انجمن رو چطور ؟ اول ببین تنظیمات ریدایرکت رو با www تعریف کردی یا بدون www ? ( مراجعه کن به سی پنل ) (( آدرس رو به اینصورت وارد کن www.forum.sitam.ir ببین بالا میاد یا نه ؟ )) دوم از چه انجمن سازی استفاده کردی چون دیدم بعضی از انجمن سازها کلا مشکل bridge شدن داشتن ! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر