shayan2345 0 ارسال شده در آبان 90 با سلام.کسی از دوستان اطلاع داره که چه زمانی ثبت نام کلاسهای آذرماه شروع میشه؟من از شهرستان باید بیام.میخوام برنامه ریزی کنم.ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در آبان 90 با سلام به انجمن جومینا خوش آمدید به سایت جومینا سر بزنید، اعلام خواهد شد... موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
shayan2345 0 ارسال شده در آبان 90 سلام.ممنونم.خبرش از طریق ایمیل به اعضا اعلام میشه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ایزدی مقدم 0 ارسال شده در آبان 90 سلام بله دوست عزیز ، در خبرنامه عضو شوید . همزمان با انتشار خبر تشکیل کلاسها در جومینا ، این خبر برای اعضای خبرنامه نیز ارسال خواهد شد . موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
shayan2345 0 ارسال شده در آبان 90 عذر میخوام ,من هرچی گشتم قسمت عضویت در خبرنامه رو توی سایت پیدا نکردم!! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی افروزی 67 ارسال شده در آبان 90 دوست عزیز با آقای تهرانی تماس بگیرید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر