mojtabag 0 ارسال شده در آبان 90 سلام میخام جوملا رو نصب کنم ولی این ارور رو میده You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near 'TYPE=MyISAM CHARACTER SET `utf8`و.................................... باید چیکار کنم؟ ورژن جوملا Joomla.v1.5.23 سلام میخام جوملا رو نصب کنم ولی این ارور رو میده You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near 'TYPE=MyISAM CHARACTER SET `utf8`و.................................... باید چیکار کنم؟ ورژن جوملا Joomla.v1.5.23 درزم در اخر نصب بعد دادن اطلاعات دیتابیس :thankyou:لطفا سریع قبلا نصب میشد ولی الان دیگه نصب نمیشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در آبان 90 با سلام به انجمن جومینا خوش آمدید هاست های رایگان مشکلات خاص خودشون رو دارند که اون هم به خاطر محدودیت هایی هست که روی هاست اعمال می کنند... شما یک دیتابیس جدید بسازید و اون رو اختصاص بدید به جوملای جدیدتون... (یا محتویات دیتابیس قبلی رو کامل پاک کنید و اون رو اختصاص بدید بهش...) موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر