hamidtbt 0 ارسال شده در آبان 90 سلام خسته نباشید . من قالب عاشورا نصب کردن ولی وقتی که وارد سایت میشم فقط یک عکس هستش در تو.ضیحات گفته شده بود یه یفحه اینترو دارد ولی چنین گزینه برای من وجود ندارد اینم سایتم irrayaneh.net/joomla نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ecomp.ir 94 ارسال شده در آبان 90 سلام دوست عزیز آدرسی که دادی وحود نداره! 404 Not Found :thankyou: __________________________ راسی فکر کنم این قالب برای جوملا 1.5 باشه ها نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
phpnet 0 ارسال شده در آبان 90 سلام خسته نباشید . من قالب عاشورا نصب کردن ولی وقتی که وارد سایت میشم فقط یک عکس هستش در تو.ضیحات گفته شده بود یه یفحه اینترو دارد ولی چنین گزینه برای من وجود ندارد اینم سایتم irrayaneh.net/joomla دوست عزیز همین که قالب عاشورا صفحه ایندکس فقط عکس داره یعنی خود عکس اینترو هست. و با منوی پایین صفحه وارد صفحات داخلی سایت می شوید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در آبان 90 سلام لطفا لینک دمو سایتتون رو اصلاح کنید تا درست بررسی بشه بغیر از عکس هیچ منویی ظاهر نمیشه؟ به آخر آدرستون عبارت tp=1? رو اضافه کنید تا موقعیتها نشون داده بشه بعد منوی اصلی رو در موقعیت مورد نظر در صفحه اینترو منتشر کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در آبان 90 با سلام به انجمن جومینا خوش آمدید با توجه به محل ایجاد تاپیکتون باید عرض کنم این قالب مختص جوملا 1.5 هست و اگر شما در جوملا 1.7 نصب کردید علت مشکلتون همین هست... ! موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hamidtbt 0 ارسال شده در آبان 90 ممنون از شما بله دیروز جوملا 1.5 نصب کردم لینکهای زیرش اومد و مشکل حل شد . و یک سوال دیگه ای داشتم اینکه بجز این قالب عاشورا قالبی دیگه که رایگان باشه و برای ایام محرم یا هیئت های مذهبی با نیست ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ecomp.ir 94 ارسال شده در آبان 90 ممنون از شما بله دیروز جوملا 1.5 نصب کردم لینکهای زیرش اومد و مشکل حل شد . و یک سوال دیگه ای داشتم اینکه بجز این قالب عاشورا قالبی دیگه که رایگان باشه و برای ایام محرم یا هیئت های مذهبی با نیست ؟ سلام ببین اینها به دردت نمیخوره: http://forum.joomina.ir/search.php?action=results&sid=abd80f29cf1565fea08bf321bab73a0e&sortby=lastpost&order=desc فقط کافیه یه کم شخصی سازی بشه :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
amin912 2 ارسال شده در اسفند 92 سلام دوستان من این قالب رو ریختم روی جوملا 2.5 ولی فقط صفحه ایندکس میاد و وقتی به اون پوزیشن منو میدم میاد ولی نمیدونم چطور به صفحه ی اصلی سایت برم ممنون ادرس heiat-aliasghar.ir نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در اسفند 92 با سلام ابتدا در مدیریت منوها ، آیتمهای منو موردنظرتون رو ایجاد کنید و سپس ماژول منوتون رو در موقعیت topnav قرار بدید موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر