jofat 0 ارسال شده در آبان 90 با سلام و عرض ادب من یک قالب جوملا دارم که که بعد ار نصب تمام قالب به هم میریزه حتی از بسته آسان نصب ( quickstart ) خود سایت سازندش هم استفاده کردم ولی بازم مشکلم حل نشد. Debug که کردم به نظرم توی اجرای کد های جاوا مشکل داره. روی لوکال مشکلی نداره ولی روی هاست بعد از نصب بهم میریزه حتی روی 3 تا هاست مختلف هم امتحان کردم. اگه هر یک از دوستان بتوانند مشکل من را حل کنند یا اصلا کمک کند روی هاستم نصبش کنم ممنون میشم حتی اگه هزینه داشته باشد به روی چشم پرداخت میشود لینک دموی قالب: www.zootemplate.com/demo/zt_iner لینک سایت من: http://parsi.7seenperfumes.com/ لینک مستقیم دانلود: /*** حذف لینک به دلیل تجاری بودن ***/ /ZT_Iner_J1.5.rar این لینک شامل قالب، بسته آسان نصب و سورس قالب می باشد. با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در آبان 90 سلام دوست عزیز لطفا قوانین رو مطالعه کنید بر طبق قوانین قرار دادن لینک تجاری ممنوع است! این احتمال هست که بسته نصبی شما هم ناقص باشه یا اینکه شما به درستی و کامل نمیتونید اون رو نصب کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
jofat 0 ارسال شده در آبان 90 سلام دوست عزیز لطفا قوانین رو مطالعه کنید بر طبق قوانین قرار دادن لینک تجاری ممنوع است! این احتمال هست که بسته نصبی شما هم ناقص باشه یا اینکه شما به درستی و کامل نمیتونید اون رو نصب کنید ممنون از تذکر شما ولی من این قالب را به قیمت 40 دلار از سایت سازنده ( www.zootemplate.com/ ) خریداری کردم و مدارکشم هم در ایمیل موجود می باشد. اگه لینکش دانلودشم گذاشتم برای این بوده که دوستان ببیند و راهنمایی کنند. ممنون میشم در مورد نصبش راهنمایی فرمایید. با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در آبان 90 دوست عزیز من نگفتم که شما خریداری کردید یا اینکه به صورت وارز دانلود کردید ما هیچ مشکلی با طریقه دریافت شما نداریم ولی وقتی شما لینک رو قرار میدید شاید 100 نفر دانلود کنند و این میشه وارز!! شما و من باید طبق قوانین عمل کنیم. در مورد نصب فکر میکنم قبلا در انجمن بحث شده جستجو کنید در صورتی که به نتیجه نرسیدید در همین تاپیک پیگیر مشکل خودتون باشید. در پناه حق... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
raminfa 0 ارسال شده در آبان 90 http://www.pinarcenter.com سلام هر چند اصلا به قالب آماده اعتقادی ندارم ولی این سایت بنا به درخواست صاحبش از این قالب استفاده کردم کاملا هم سالم هیچ مشکلی هم نداره :cool: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
shadi_shkhsh 0 ارسال شده در دی 90 سلام منم این مشکلو با کله قالب های ZOO TEMPLATE دارم و واقعا نمیدونم چجوری باید حل شه!!!!!!! وقتی تو سرورم نصبش میکنم و میخوام سایتو ببینم کلش درهمو بهم ریخته میادش و مطمعنم هستم که درست نصب کردم چون بسته QUICK شو نصب کردمو اونم که کاری نداره دیگه!!! قالب هایی که من تست کردمو نشد : ZT APOGO , ZT BARA ,ZT KAUPI,ZT MORGA,...... من از یه نفر پرسیدم گفتش بهم که مشکل از هاستمه !!! وی خب چجوری میشه حلش کرد؟؟ اگر ممکنه راهنماییم کنید دوستانه عزیز :( ممنوندر ضمن من این مشکلو قبلا هم با آقای مرادی در میون گذاشتمو منتظره جواب هستم!!!!! ولی خب اینجا هم گفتم که مطرح کنم تا شاید بهم کمکی بشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در دی 90 سلام مشکل شما برطرف شد! موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر