alamdare68 0 ارسال شده در آبان 90 با سلام خدمت دوستان در حال طراح یه قالب برا جوملا هستم می خواستم برای ماژولها یه استایل رو اختصاص بدم سوالم اینه: چه جوری میتونم برای هدر ماژول و body و buttom ماژول استایلهای مختلفی رو بکار ببرم؟ مثل این ماژول ماژول نمونه ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در آبان 90 سلام برای دادن استایل های مختلف به ماژول های مختلف شما باید از پسوند کلاس ماژول استفاده کنید برای مثال کد سی اس اس ماژول عادی این هست: .modultable خب برای اینکه به ماژول خاصی استایل متفاوتی از استایل دیفالت تعریف شده ما بدیم کافیه به این کد پسوند اضافه کنیم در این صورت کد ما میشه : .moduletable_test خب برای اینکه ماژول ما نمایش .modultable_test رو داشته باشه در تنظیمات ماژول در قسمت پسوند ماژول قرار میدیم: _test در صورت علاقه میتونید قالب های طراحی شده برای جوملا رو نگاه کنید و بیشتر با پسوند کلاس ماژول آشنا بشید. در پناه حق... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
alamdare68 0 ارسال شده در آبان 90 ممنون از جواب سریع و کاملتون درست فرمودید ولی من منظورم ان بود که من می خوام با css برای header و body و buttom ماژولها یه استایل بدم مثلا می خوام برای header همه ماژولها یه عکس مثل و مثلا برای کناره های ماژولها از این عکس و برای پایین ماژولها از این عکس می خواستم ببینم چه css ی باید درست کنم و به ماژولها اختصاص بدم تا این کارهارو روی ماژولها اعمال کنه؟ ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در آبان 90 برای اینکار شما باید به تگ سی اس اس اختصاص بدید این تگ مربوط به هدر ماژول هاست مثلا شما باید کد زیر وارد کنید: .moduletable h3 حالا میتونید برای این کلاس تصویر و کدهای سی اس اس مورد نظرتون رو تعریف کنید برای قسمت وسط و انتهای ماژول هم میتونید تصویری رو با این کلاس: .moduletable تعریف کنید و به تصویر خاصیت bottom بدید تا به انتهای ماژول بره در ضمن در نظر داشته باشید که تصویر مورد نظر نباید خاصیت reapate داشته باشه باز هم تاکید میکنم برای یاد گیری بهتر یکی از قالب های دیفالت رو باز کنید و کدهای اون رو بررسی کنید در پناه حق... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر