علی موذنی 310 ارسال شده در آبان 90 به نام خدا دوستان عزیز، عید غدیر را به همه شما تبریک میگم با توجه به نبود قالب مناسب با موضوع IT من تصمیم گرفتم که یک قالب با موضوع آی تی بسازم که با کمک دوست خوبمون آقای وحید عابدینی که یکی از طراحان خوب جومینا هستند میسر شد که در همین جا از ایشون تشکر می کنم به خاطر طراحی زیبای PSD قالب و ان شاء الله فرصتی برای همکاری با ایشون و دیگر دوستان دوباره پیش بیاد این قالب بر اساس دایو طراحی شده و هدف من بالا بودن کیفیت قالب بود هم از نظر تعداد موقعیت و هم از نظر گرافیک. قالب دارای 13 موقعیت می باشد[align=center] [/align] Right Left Search Nav Path Top1 Top2 Top3 Slide User1 User2 User3 User4 موقعیت های User1 در انتهای مطالب و Slide در ابتدای مطالب دارای استایل ساده هستند امیدوارم از این قالب خوشتون بیاد دانلود قالب از کلیه مدیران جومینا بخاطر کمک هایی که بهم کردند تشکر می کنم و برای همشون آرزوی موفقیت می کنم التماس دعا نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
clik8000 102 ارسال شده در آبان 90 با سلام و تشکر به نظر بنده قالب خوبی از آب در اومده (تا نظر اساتید چی باشه ) در این جا جا داره از دوست عزیزم آقای علی موذنی تشکر کنم که در این مدت کم تونستن کد نویسی قالب رو تموم کنن و تو این روز عزیز در انجمن منتشرش کنن به امید همکاری های بعد با دوستان ارادتمند عابدینی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر