alim123 10 ارسال شده در آبان 90 سلام میخواستم متن بسته شدن حساب کاربری رو تغییر بدم هرچی می گردم نمیتونم پیداش کنم میشه منو راهنمایی کنید . واضح تر بگم حساب کاربری کاربر که مسدود میشه موقع ورود این پیغام رو میده ((ورود امکان پذیر نیست! حساب شما مسدود شده است یا شما هنوز آن را فعال نکرده اید. آیا شما نامه ای حاوی لینک فعال سازی را دریافت کرده اید؟EDIT=ویرایش)) اینو میخوام ویرایش کنم میشه راهنمایی کنید ممنون میشم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در آبان 90 با سلام به انجمن جومینا خوش آمدید در فایلهای مربوط به زبان باید دنبالش باشید فایل fa-IR.com_user رو در مسیر زیر بررسی کنید: language \ fa-IR موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
alim123 10 ارسال شده در آبان 90 با سلام به انجمن جومینا خوش آمدید در فایلهای مربوط به زبان باید دنبالش باشید فایل fa-IR.com_user رو در مسیر زیر بررسی کنید: language \ fa-IR موفق باشید سلام ممنون ولی من این فایل رو همون اول بررسی کردم ولی این پیغام نبود برا همینم دست به دامن انجمن شدم غیر این فایل دیگه جای دیگه ای نیست چون تو این نبود نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در آبان 90 فایلهای زبان در پوشه ادمین رو هم بررسی کردید؟ از جوملای کدام تیم استفاده می کنید؟ موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در آبان 90 سلام موارد مربوط به ثبت نام و ورود در مسیر گفته شده توسط جناب فرحزادیان در این فایل موجود هست: fa-IR.com_user.ini دقت کنید! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
alim123 10 ارسال شده در آبان 90 فایلهای زبان در پوشه ادمین رو هم بررسی کردید؟ از جوملای کدام تیم استفاده می کنید؟ موفق باشید من از جوملای جومینا استفاده می کنم میدونم تو اون پوشه قرار داره اما این پیغامی که من میخوام نیست تا حدودی با فایلهای جوملا اشنایی دارم ولی هر چی گشتم این پیغام پیدا نشد که نشد. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
علی موذنی 310 ارسال شده در آبان 90 جومینا نسخه 1.5 نداره! نسخه جوملای شما چنده!؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
alim123 10 ارسال شده در آبان 90 جومینا نسخه 1.5 نداره! نسخه جوملای شما چنده!؟ من از سیستم مدیریت مدارس جومینا استفاده می کنم اونو نصب کردم و میخوام این قسمت رو تغییر بدم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در آبان 90 با سلام مسیر زیر: language \ fa-IR فایل: fa-IR.ini خط 194 موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر