ehsan_sabet62 0 ارسال شده در آبان 90 سلام دوستان ! من میخوام که تو قالبم این قسمت class=componentheading رو حذف کنم ولی نمیدونم چرا هی نمیشه ! به نظرتون چیکار باید بکنم ؟ اون قسمت رو هم تو عکس مشخص کردم : قالب مورد نظرم هم اینه : قالب easy light قبلا از راهنمایتون تشکر میکنم ! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در آبان 90 سلام کافیه در انتهای فایل template.css قالبتون این کد رو قرار بدید: .componentheading{ display:none; } در پناه حق... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ehsan_sabet62 0 ارسال شده در آبان 90 جناب مرادی اینکارو انجام میدم ولی اتفاقی نمیفته! راستی من این قالب رو با آرتیستر طراحی کردم. هم اولش اضافه کردم و هم آخرش بازهم اتفاقی نیافتاد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در آبان 90 شما دموی آنلاین از سایتتون قرار بدید تا بررسی بشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ehsan_sabet62 0 ارسال شده در آبان 90 شما دموی آنلاین از سایتتون قرار بدید تا بررسی بشه اینم دمو آنلاین : www.itsabet.ir نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در آبان 90 سلام دوباره کافیه شما به جای componentheading در کد بالا،این کد رو قرار بدید: art-postheader در پناه حق... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر