wwe 0 ارسال شده در مرداد 89 سلام دوستان من يه سوال داشتم قالب سايتي كه من دارم جاي هدر داره ولي هدر سايت من از اندازه ي جايي كه براش در نظر گرفته شده يكم بزرگتره ميخواستم بدونم كجا ميتونم سايز مكان قرار گرفتن هدر رو كوچيك يا بزرگ كنم راستي دوستان اگه كسي از شما ها يه قالب با پس ضمينه ي سياه داشته باشه كه تمامي موقعيت هاي قالب كارامل رو داشته باشه ممنون ميشم لينكش رو بده و يا اينكه بگيد چه جوري ميشه رنگ قالب رو عوض كرد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
حسین هادیان 30 ارسال شده در مرداد 89 سلام تو هر قالبی فرق میکنه مثلا تو قالب rhuk_milkyway باید بری تو فایل template.css و این کد رو پیدا کنی: div#header_r { height: 90px; padding-left: 370px; padding-right: 30px; padding-top: 25px; overflow: hidden; text-align: left; } و تغییرات رو اعمال کنی. :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
wwe 0 ارسال شده در مرداد 89 خيلي ممنون ولي خوب قالب ها زياد هستن از كجا ميشه فهميد ماله هر قالب كجاست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
حسین هادیان 30 ارسال شده در مرداد 89 معمولا تو template.css دنبال header بگردی پیدا میکنی:thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
wwe 0 ارسال شده در مرداد 89 خيلي ممنون دوست عزيز :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
A.Ghaderi 44 ارسال شده در مرداد 89 کلا باید تو فایل های css که موقعیت ها توش مشخص شده راحت تر می تونی پیدا کنی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
wwe 0 ارسال شده در مرداد 89 خيلي ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر