pop123 5 ارسال شده در آبان 90 توسط این پلاگین (visistat4joomla)می توانید با کمک سایت گوگل آنالیز آمار دقیقی از بازدید کننده های سایت خود در اختیار داشته باشید امید است مورد پسند واقع شود دانلود از سرور جومینا البته یک ماژول هم در بخش ماژول های پارسی معرفی کردم که این دو با هم متفاوت هستند نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی افروزی 67 ارسال شده در آبان 90 ممنون لطفا وقتی افزونه ای رو منتشر می کنید یک عکس یا دمو لینک سایت سازنده لینک توضیحات سایت سازنده و مواردی را که احساس می کنید لازمه رو قرار بدید تا کاربران به راحتی بتونند با افزونه آشنا و کار کنند آرزومند آرزوهایتان نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در آبان 90 دانلود از سرور سازنده آموزش نصب و استفاده از افزونه 1 واکنش ها : dr_heros نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
net.keyhan 0 ارسال شده در اردیبهشت 91 با سلام من نصبش کردم کد به دست آمده از سایت visistat را هم گذاشتم اما هیچی نشون داده نمیشه! میشه کمک کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در اردیبهشت 91 با سلام به جومینا خوش آمدید 1. افزونه فعال هست ؟ 2. با مرورگرهای دیگر هم تست کنید 3. حذف و نصب مجدد موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر