esfahan2000 0 ارسال شده در آبان 90 با سلام به همه دوستان واساتيد من قبلا با جوملا 1.5 كاري ميكردم ولي الان 1.7 را نصب كردم و براي منوي كنار سايتم ماژول Art Wijmo Menu Farsi را نصب كردم اما اينجا يه مشكل دارم توي نحوه ايجاد منو براي مثال من ميخام اينو داشته باشم: گالري تصاوير>تصاوير اماكن تاريخي>تصاوير بزرگ ميخاستم بدونم چطوري ميشه يه همچين چيزي را داشت؟ با تشكر اينم دمو سايت: www.kashimoaragh.com نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
esfahan2000 0 ارسال شده در آبان 90 البته اسم ديگه اونariamenu هست. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در آبان 90 سلام سوال شما یا خیلی ساده هست یا خیلی گنگ! برای ایجاد ساختار منوهای آبشاری شما باید گزینه منوی اصلی و زیر منو ایجاد کنید کافیه منوی گالری تصاویر رو ایجاد کنید و وقتی منوی تصاویر اماکن تاریخی رو ایجاد میکنید در تنظیمات گزینه والد رو گالری تصاویر قرار بدید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
esfahan2000 0 ارسال شده در آبان 90 شگه شما به سايت نگاه بيندازين منوي كنار نداره.من هدفم ايجاد منوي كناري بود با استفاده از ariamenu نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در آبان 90 سلام این منویی که شما قرار دادید مشکل داره من بررسی کردم اصلا برای شما لیست مربوط به منو رو فراخوانی نمیکنه که بخواد نمایش بده! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
esfahan2000 0 ارسال شده در آبان 90 پس مشكل از من نبود. تشكر كه بررسي كردين. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر