arsamari91 0 ارسال شده در آبان 90 درود بر دوستان من یه مشکلی دارم وقتی کاربران میخوان وارد سایت شن ارور ssl میده عکش هم گذاشتم راستی کاربران ثبت نام میشن و فعال هم میشن فقط نمیتونن وارد سایت شن با نام کاربریشون ممنون از راهنمایی همیشگی شما نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در آبان 90 با سلام ssl رو در جوملا فعال کردید!؟ موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
arsamari91 0 ارسال شده در آبان 90 نه فعال نیست یه بار فعال کردم سایت بالا نمیومد الان غیر فعاله نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در آبان 90 روی 0 تنظیم کردید؟ زمانی که می خواهید لاگین کنید مرورگر چه آدرسی رو فرآخوانی می کنه!؟ موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
arsamari91 0 ارسال شده در آبان 90 اره رو صفر تنظیم شده https://mec-iau.com/index.php نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاگنجی 155 ارسال شده در آبان 90 از ابتدای ادرس مشخص است که هنوز فعال است (https) و اون s مشخص میکنه از پروتکل ssl داره استفاده میکنه و باید غیر فعال کنید ! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
arsamari91 0 ارسال شده در آبان 90 خب من اینکارو کردم رو صفر قرار دادم ولی اینجوری نمیدونم چرا البته من بصورت دستی اعمال کردم یعنی مقدارشو صفر گذاشتم اگه ممکنه راهنمایی کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در آبان 90 موارد زیر رو یک به یک انجام و مشکل رو بررسی کنید: 1. فایل configuration.php رو بررسی کنید که تنظیمی که انجام دادید اعمال شده یا خیر 2. از فایل فعلی htaccess یک بک آپ بگیرید و بعد فایل htaccess.txt رو تغییر نام دهید به: .htaccess 3. از قسمت ابزارها این 3 مورد رو انجام دهید و مشکل رو بررسی کنید: Purge Cache Admin <-> حذف کشهای منقضی شده Clean Cache Admin <-> پاکسازی پوشه ذخیره سازی Global Check-in <-> بررسی سراسری چنانچه حل نشد در همین تاپیک پیگیر باشید موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
arsamari91 0 ارسال شده در آبان 90 همه رو انجام دادم ولی حل نشد فایل .htaccess رو به حالت قبلش برگردونم (htaccess.txt) ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در آبان 90 فایل .htaccess رو به حالت قبلش برگردونم (htaccess.txt) ؟ اگر انجام دادید، خیر نیازی نیست به حالت قبل برگرده از طریق مدیریت ماژولها به مدیریت ماژول ورودتون برید و اگر گزینه " کد گذاری فرم ورود (Encrypt Login Form) " روی بله تنظیم هست شما روی " خیر " تنظیم و ذخیره کنید... (نتیجه رو اعلام کنید) موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
arsamari91 0 ارسال شده در آبان 90 مشکل حل شد ولی از کد گذاری نبود یه ماژول ورود نصب کرده بودم که بصورت کشویی میومد از اون بود ممنون از همکاری تون و خیلی خیلی تشکر بابت اینکه خیلی زود جواب میدید:heart::heart::heart: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر