niloofari 0 ارسال شده در آبان 90 سلام من با ورژن 3 آرتیستر یک قالب زدم و ازش خروجی گرفتم. ولی وقتی این قالب جدید انتخاب می کنم سایت بالا نمی آید و این پیغامو میدهد: This template is not compatible with Joomla ۱.۵ and should be replaced. موقع خروجی گرفتن هم ورژن 1.5 انتخاب می کنم :-/ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
علی موذنی 310 ارسال شده در آبان 90 ولی پیام خطا به دلیل ناسازگاری قالب با جوملا 1.5 هست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
niloofari 0 ارسال شده در آبان 90 ولی پیام خطا به دلیل ناسازگاری قالب با جوملا 1.5 هست خوب منظور پیام اینه، ولی من موقع خروجی vaersion رو 1.5 قرار دادم. و سایتم هم ورژنش 1.5 هست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
علی موذنی 310 ارسال شده در آبان 90 شما در لوکال هم تست کردید!؟ آنجا روی جوملا 1.5نصب شد؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
niloofari 0 ارسال شده در آبان 90 نه، لوکال ندارم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
علی موذنی 310 ارسال شده در آبان 90 پس یا خودتون روی لوکال تست کنید یا فایل را اینجا بگذارید تا تست بشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
j1752 4 ارسال شده در آبان 90 من فكر كنم مشكل اين جاست چون قالب هاى را كه من طراحى مى كنم اين جورى ميشه ارتيستر براى ورژن 1.5 جوملا شما 1.5.23 هست من كه امتحان كردم قالب ديگه كار كرد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
niloofari 0 ارسال شده در آبان 90 من فكر كنم مشكل اين جاست چون قالب هاى را كه من طراحى مى كنم اين جورى ميشه ارتيستر براى ورژن 1.5 جوملا شما 1.5.23 هست من كه امتحان كردم قالب ديگه كار كرد موقع خروجی رو 1.6 و 1.7 هم که می زارم کلا تو قالبها قالب جدید نمی آید. چی کار کنم بتونم رو همین ورژن 1.5.23 جوملا قالب بزنم با آرتیستر؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
niloofari 0 ارسال شده در آبان 90 مشکلش همون ناسازگاری ورژن 1.5 با 1.5.23 است فقط انگاری باید تو فایل index.php خط $version پاک شه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید مداحی 83 ارسال شده در بهمن 90 در index.php دنبال خطهای زیر گردید و آنها را حذف کنید $version = new JVersion(); if ('1.5' != $version->RELEASE) exit('This template is not compatible with Joomla ' . $version->RELEASE . ' and should be replaced.'); نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در بهمن 90 با سلام p30note عزیز ، لطفا در هنگام پاسخگویی به تاپیکها ، به تاریخ آخرین پست دقت کنید تاریخ آخرین پست این تاپیک حدودا" نزدیک به سه ماه پیش میباشد اینگونه ارسالها فقط باعث بالا آوردن تاپیکهای قدیمی میشود لطفا" قوانین را رعایت فرمایید موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر