میرحسن 6 ارسال شده در آبان 90 ببخشید در مورد هاست هر چه قدر گشتم محلی برای پرسیدن سوالم پیدا نکردم. دو سال پیش همراه با جناب تهرانی هاستی تهیه کردیم که اصلا برای جوملا مناسب نبود. میشه بفرمایید کدوم شرکت بهترین خدمات رو ارائه میده؟ جومینا که دیگه ارائه سرویس نداره؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در آبان 90 جومینا همچنان ارائه سرویس منطبق با تنظیمات مورد نیاز سیستم های مدیریت محتوا بخصوص جوملا را دارد... (در صورت تمایل تا تکمیل شدن سایت جومینا هاست، در پست خصوصی در خدمتتون هستم) موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
amir23 5 ارسال شده در آبان 90 با سلام خدمت دوستان عزيزم بخصوص عزيزاني كه وب سايت جومينا رو مديريت ميكنن. واقعا دستتون درد نكنه، خيلي زحمت ميكشيد. يك هاست مناسب براي جوملا 1.7.2 حداقل چه ورژن از PHP و MySQL را نياز دارد؟ با تشكر از شما عزيزان نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
cmmcmm 0 ارسال شده در آبان 90 با سلام من کاربر تازه کار هستم ولی شرکتیو میشناسم که هاست نامحدود با امکانات نامحدود میده اینم ادرس لینکش سری بزنید http://www.shapigan.com/members/aff.php?aff=080 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در آبان 90 با سلام در کل هر چه ورژن این نرم افزهارها بالا باشه برای شما بهتر هست... البته این رو هم باید در نظر داشت برخی مواقع سیستم های مدیریت محتوا بسته به نوع ورژن اشون با php سرور تداخل پیدا می کنند!!! برای جوملا 1.5 حداقل سیستم: لینوکس cpanel php 4 به بالا mysql 3 به بالا Apache 1.3 به بالا برای جوملا 1.7 بهتره که: لینوکس cpanel php 5 به بالا mysql 5 به بالا Apache 2.2 به بالا موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر