iran2008 0 ارسال شده در آبان 90 سلام بنده میخوام قسمت مخصوص شمارنده صفحات سایت رو زیباتر کنم . همون استایل بندیش کنم . ( با توجه به قالبی که خودم ساختم ، هر چند که فرقی نداره چه قالبی ) ممنون میشم بهم بگید از کجا میشه استایل بهش داد : http://up9.iranblog.com/images/u7yhxhsb4ummu0q3egi6.jpg نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
علی موذنی 310 ارسال شده در آبان 90 شما باید در CSS کد آن قسمت که pagenav هست را وارد کنید این کد را در انتهای فایل CSS قالب خودتون وارد کنید و رنگش را به دلخواه تغییر دهید .pagenav{ background-color: #FFECFF; width: 20px; height: 20px; border: 1px solid #FF84FC; -moz-border-radius: 5px; /* firefox */ -webkit-border-radius: 20px; /* safari/chrome */ border-radius: 5px; float: none; padding-right: 7px; padding-left: 7px; padding-top: 3px; padding-bottom: 3px; margin-bottom: 5px; } نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
iran2008 0 ارسال شده در آبان 90 مرسی از شما دوست عزیز ! من کدهای شما رو توی فایل css قالبم گذاشتم و عمل کرد . خیلی ممنونم . و اما یه چیزی دیگه : آیا میشه اون حروف > , < , >> , << رو هم تنظیم کرد و تغیراتی بهشون داد از لحاظ رنگ و اندازه و هر چیزی؟ همچنین اون قسمت پاینش که مینویسه فلان صفحه از تعداد صفحه ( مثلا : صفحه 1 از 3 ) http://1.aseo.hostzi.com/images/490d0af974fe.jpg نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
علی موذنی 310 ارسال شده در آبان 90 کلاس های آن قسمت به صورت زیر می باشد: pagenav pagenav_next pagenav_prev pagenavbar pagenavcounter pagination که می تونید جایگزین کنید و در CSS قالب بکار ببرید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
iran2008 0 ارسال شده در آبان 90 عزیز ! من این کلاس ها رو تو css ریختم و تنظیم کردم ، اما نشد . چیزی تغییر نکرد . میشه زحمتش بکشید نمونه این کلاس ها رو بطوری که کار کنه برام برای نمونه اینجا بذاری مثه جوابت تو پست اولت یا تو یه فایل css بذاری؟ ممنونت میشم . آخه من باهاش ور رفتم چیزی تغییر نکرد . مرسی . نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
علی موذنی 310 ارسال شده در آبان 90 شما می تونید توی انجمن زیر بفهمید چطور باید تغییر در آن قسمت بدهید How to customize PageNav and more ... از پلاگین custom page navigation هم می تونید استفاده کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
iran2008 0 ارسال شده در آبان 90 هنوزم نتونستم کاری کنم . شرمنده ام :1: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر