mehdi68 0 ارسال شده در آبان 90 سلام من ماژول اس ام اس سنتر رویش رو تو سایت جومینا دیدم و خوشم اومد حالا که می خوام بخرمش، رفتم به سایت رویش دیدم که زدن سایت در دست تعمیر است.... این قضیه 1 هفته است که ادامه داره کسی راهی نمیدونه که من از این ماژول استفاده کنم یا چیز بهتر یا هم سطح این ماژول رو کسی میشناسه؟ خیلی فوریه.... من تو 1 هفته آینده باید این قابلیت رو به سایت اضافه کنم... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی افروزی 67 ارسال شده در آبان 90 سلام دوست عزیز چند وقت پیش هم یکی از دوستان این مسئله رو مطرح کردند می تونید کمی جستجو کنید و از نتیجه اون تاپیک استفاده کنید آرزومند آرزوهایتان نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
majidghaffari 5 ارسال شده در آبان 90 سلام دوست عزیز شما می توانید سامانه ارسال پیامک را از ما تهیه بفرمایید اگر خواستید وب سرویس هم به شما ارائه می دهیم هم اینکه امکانات بسیار زیادی داریم و هم اینکه ارزان و مناسب می باشد. اگر خواستید وارد سایت ما شوید که در امضاء من وجود دارد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی افروزی 67 ارسال شده در آبان 90 سلام دوست عزیز شما می توانید سامانه ارسال پیامک را از ما تهیه بفرمایید اگر خواستید وب سرویس هم به شما ارائه می دهیم هم اینکه امکانات بسیار زیادی داریم و هم اینکه ارزان و مناسب می باشد. اگر خواستید وارد سایت ما شوید که در امضاء من وجود دارد بهتره این مسائل رو در پیغام خصوصی مطرح کنید آرزومنـــد آرزوهایـــتان نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر