lived 3 ارسال شده در آبان 90 سلام به همه دوستان جومينايي من به دنبال يه ماژول براي پشتيباني هستم براي جوملا 1.7 و همچنين اگر بشه يه ماژول براي صدور پيش فاكتور براي جوملا 1.7 چون ماژول خوبي پيدا نكردم و ماژول هاي موجود با 1.7 جواب نداد در صورتي كه ماژول خوبي هست كه فارسي شده باشه معرفي كنيد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در آبان 90 درود بر شما آقای حاجی پور در همین رابطه یک کامپوننت و ... نوشته اند خیلی هم کامل است با id ایشون تمای بگیرید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
lived 3 ارسال شده در آبان 90 درود بر شما آقای حاجی پور در همین رابطه یک کامپوننت و ... نوشته اند خیلی هم کامل است با id ایشون تمای بگیرید لطفا id ايشون به من بديد با ايشون مكاتبه كنم يا يه جوري منو با ايشون ارتباط بدين ممنون از لطفتون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی افروزی 67 ارسال شده در آبان 90 دوست عزیز آی دی ایشون در پروفایل کاربریشون موجود هست http://forum.joomina.ir/user-3561.html آرزومند آرزهایتان نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر