masi_b 0 ارسال شده در آبان 90 با سلام من دنبال افزونه ای برای پرداحت آنلاین هستم که با خیال راحت ازش استفاده کنم منظورم اینه که امنیت بالایی داشته باشه و راه نفوذ نداشته باشه یکسری از این افزونه ها رایگان هست و یکسری پولی حالا نمیدونم یعنی اونایی که رایگانه ممکنه مشکل پیش بیارن؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!! نمیدونم خریداری کنم یا از رایگانا استفاده کنم و اسم بهترین و مطمئن ترین افزونه برای اینکار چیه؟؟ لطفا دقیق راهنماییم کنید شاد باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی افروزی 67 ارسال شده در آبان 90 سلام دوست عزیز بعضی از افزونه های بانکی در سایت جومینا به صورت رایگان منتشر شده و می تونید از ایونها استفاده کنید این افزونه ها کاملا امن و قابل اعتماد هستند به جرات میگم هیچی از افزونه های پولی کمتر ندارند به راحتی می توانید از این افزونه ها استفاده کنید آرزومند آرزوهایتان نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در آبان 90 سلام هر افزونه ای ممکن باگ داشته باشه و افزونه تجاری حتما امنیت بیشتری نداره برای پرداخت آنلاین افزونه هایی توسط جومینا منتشر شده که رایگان هستند می تونید دانلود و نصب کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر