pop123 5 ارسال شده در آبان 90 کاملا پارسی شده امید است که دوستن بپسندند ساز گار با جوملا 1.6 و 1.7 دانلود از سرور جومینا دموی ماژول نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hphadi 0 ارسال شده در بهمن 91 سلام من نمیتونم ماژول رو وسط چین کنم یکی کمک کنه آدرس سایت : دبستان ادب2 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در بهمن 91 با سلام به انجمن تخصصی جوملا (جومینــــــا) خوش آمدید در خط 41 مسیر modules/mod_AutsonSlideShow/css/skitter.css کد زیر قرار دارد .box_skitter { background: none repeat scroll 0 0 #000000; height: 300px; position: relative; width: 800px; } خط زیر را به کد بالا اضافه کنید margin: 0 auto; موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): 1 واکنش ها : kiarashgoogle نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hphadi 0 ارسال شده در بهمن 91 با سلام به انجمن تخصصی جوملا (جومینــــــا) خوش آمدید در خط 41 مسیر modules/mod_AutsonSlideShow/css/skitter.css کد زیر قرار دارد .box_skitter { background: none repeat scroll 0 0 #000000; height: 300px; position: relative; width: 800px; } خط زیر را به کد بالا اضافه کنید margin: 0 auto; موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): باسلام از اینکه پاسخم را دادیدبسیار سپاسگدارم.چون نمیتونستم موضوع جدیدی ایجاد کنم فکرنمیکردم کسی پاسخم رابدهد و راهنمایی دقیقی کردید ممنون موفق باشید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
kiarashgoogle 0 ارسال شده در تیر 92 خدا شمار رو خیر بده اگه ممکنه نحوه راست چین کردن زیرنویس عکس همین ماژول رو در جوملا 2.5 رو هم بزارید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در تیر 92 با سلام کد زیر را در انتهای مسیر modules/mod_AutsonSlideShow/css/skitter.css وارد کنید div.label_skitter p, div.label_skitter h5 { text-align: right !important;} موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
majid33 0 ارسال شده در مهر 92 دوستان عکس ها نمایش داده نمیشه؟؟؟ http://sarpolweb.ir/zamin1/ یک قاب مشکی میاد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hedieh1361 0 ارسال شده در آبان 92 با سلام خطای زیر را میگیرد Notice: Undefined variable: numwidth in C:\wamp\www\modules\mod_AutsonSlideShow\tmpl\default.php on line 1130 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در آبان 92 با سلام از کدام نسخه php استفاده میکنید ؟ موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hedieh1361 0 ارسال شده در آبان 92 با سلام از کدام نسخه php استفاده میکنید ؟ موفق و پیروز باشید یا حق با سلام از نسخهی 5.3.13 در ضمن قبلا هم با استفاده از آموزشهای قبلی config wamp انجام شده است. با تشکر ----------------------------------------------------------------------------------------------- در جوملای جهانی مطلب زیر در مورد این افزونه نوشته شده است : This extension has been unpublished for the following reason: UR7-Under Investigation آیا ممکن است مشکل امنیتی داشته باشد؟ با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در آبان 92 با سلام نمیدونم منظورتون کدوم آموزش است به هر حال مشکل از نسخه php تون هست و میتونید به کمک آموزش زیر ومپ را به درستی کانفیگ کنید http://forum.joomina.ir/topic/19482-%D9%87%D8%AF%DB%8C%D9%87-%D8%A7%DB%8C-%D8%A7%D8%B1%D8%B2%D8%B4%D9%85%D9%86%D8%AF-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%AF%D9%88%D8%B3%D8%AA%D8%AF%D8%A7%D8%B1%D8%A7%D9%86-%D8%AC%D9%88%D9%85%D9%84%D8%A7-%D9%88-%D8%AC%D9%88%D9%85%DB%8C%D9%86%D9%80%D9%80%D9%80/ موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ehsan1 17 ارسال شده در آبان 92 ماژول خوب فارسی و ساده اسلاید شو برای جوملا 2.5 چی خوبه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در آبان 92 ماژول خوب فارسی و ساده اسلاید شو برای جوملا 2.5 چی خوبه؟ با سلام سوال جدید در تاپیک جدید . قوانین ...! موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Samira222 1 ارسال شده در آذر 92 من تو این ماژول مشکل دارم ، عکس ها ر. تکه تکه میکنه pouyabeton.com میشه لطفا راهنماییم کنین ، هیچ جور هم درست بشو نیست در ضمن عرض ارتفاع ماژول با عرض و ارتفاع تصویرهام یکی هست ولی بازم مشکل داره انگار چی کارش کنم !؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
jafar007 40 ارسال شده در آذر 92 من تو این ماژول مشکل دارم ، عکس ها ر. تکه تکه میکنه pouyabeton.com میشه لطفا راهنماییم کنین ، هیچ جور هم درست بشو نیست در ضمن عرض ارتفاع ماژول با عرض و ارتفاع تصویرهام یکی هست ولی بازم مشکل داره انگار چی کارش کنم !؟ عکسهات یه سریاش 550 تا ست عرضشون یه سری ها هم 700 تا عرض ماژولتم که 960تاست ببین یه کلاس هست که عرض ماژولتو کرده 960به اسم .box_skitter برو این کلاس رو پیدا کن و گزینه !important ر و بردار تو سی اس اس nexus.css هست اونو برداری درست میشه یا کلا عدد 960 رو ازش بردار ببین باید درست بشه ----------------------------------------------------------------------------------------------- تو این کلاس هم .box_skitter_large110 عرض رو به 700 تغییر بده ماژولت میوفته وسط width : 700px; ولی element.style عرضش 960 تعریف شده احتمالا تو تنظیمات ماژول عرضو اشتباه وارد کردی عرضتو بزار روی 700 البته من عدد 700 رو به خاطر عرض بزرگترین تصویرت گفتم 1 واکنش ها : Samira222 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Samira222 1 ارسال شده در آذر 92 عکسهات یه سریاش 550 تا ست عرضشون یه سری ها هم 700 تا عرض ماژولتم که 960تاست ببین یه کلاس هست که عرض ماژولتو کرده 960به اسم .box_skitter برو این کلاس رو پیدا کن و گزینه !important ر و بردار تو سی اس اس nexus.css هست اونو برداری درست میشه یا کلا عدد 960 رو ازش بردار ببین باید درست بشه ----------------------------------------------------------------------------------------------- تو این کلاس هم .box_skitter_large110 عرض رو به 700 تغییر بده ماژولت میوفته وسط width : 700px; ولی element.style عرضش 960 تعریف شده احتمالا تو تنظیمات ماژول عرضو اشتباه وارد کردی عرضتو بزار روی 700 البته من عدد 700 رو به خاطر عرض بزرگترین تصویرت گفتم خیلی خیلی ممنونم از لطفتون فایل nexus.css رو پیدا کردم اما تو فایل skitter.css کلاسی که گفتین وجود داشت و من عرضش رو کردم 700 اما بازم درست نشد در ضمن تو عکس ها هم فقط یکی عرضش 700 بود که حذفش کردم کلاس box-skitter large رو هم پیدا نکردم متاسفانه ، نبود میگید چی کار کنم !؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
jafar007 40 ارسال شده در آذر 92 فایل سی اس اس تو این آدرس هست http://pouyabeton.com/templates/joomlage0056-designcanvas/css/nexus.css تو این فایل یه کلاس داره به اسم .box_skitter باید باشه که اگر 550 بکنی عرضشو درست میشه الان خوب شده عکسات افتاده وسط این کار هم بکنی تموم میشه ----------------------------------------------------------------------------------------------- اگر فایل nexus.css رو پیدا نکردی تو کل فایل های جوملات سرچش کن 1 واکنش ها : Samira222 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Samira222 1 ارسال شده در آذر 92 فایل سی اس اس تو این آدرس هست http://pouyabeton.com/templates/joomlage0056-designcanvas/css/nexus.css تو این فایل یه کلاس داره به اسم .box_skitter باید باشه که اگر 550 بکنی عرضشو درست میشه الان خوب شده عکسات افتاده وسط این کار هم بکنی تموم میشه ----------------------------------------------------------------------------------------------- اگر فایل nexus.css رو پیدا نکردی تو کل فایل های جوملات سرچش کن واقعا ازتون یک دنیا ممنونم ، خیلی به من کمک کردین 1 واکنش ها : jafar007 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
jafar007 40 ارسال شده در آذر 92 واقعا ازتون یک دنیا ممنونم ، خیلی به من کمک کردین خواهش میکنم وظیفست همونوجور که بقیه به من کمک میکنن منم باید به بقیه کمک کنم حالادرست شد؟ 1 واکنش ها : Samira222 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Samira222 1 ارسال شده در دی 92 خواهش میکنم وظیفست همونوجور که بقیه به من کمک میکنن منم باید به بقیه کمک کنم حالادرست شد؟ آره درست شد ، واقعا ممنونم یک تاپیک دیگه زدم برای عنوان در قالب design canvas ، کاش میشد اونم یک نگاه بندازین ، شرمنده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
madadii 2 ارسال شده در اردیبهشت 93 سلام آقا فایل ویروسی هست!!! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر