behzadtaje 0 ارسال شده در آبان 90 با سلام من هاستمو عوض کردم قبلی سی پنل بود این یکی دایرکت ادمین هست ولی نمی دونم چرا نه میشه فایلی آپلود کرد و نه چیزی نصب کرد کسی میدونه مشکل از کجاست؟ ممنون:thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی افروزی 67 ارسال شده در آبان 90 سلام فایل کانفیگ، مسیر logs و مسیر tmp رو چک کنید احتمال زیاد مشکل از همین موارد باشه آرزومند آرزوهایتان نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
behzadtaje 0 ارسال شده در آبان 90 ممنون فقط پرمیشن کدوم فایلها باید 777 باشه؟ :thankyou:مسیر logs و temp تو فایل کانفیگ درست بود. از دوستان کسی دیگه نمیتونه کمک کنه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در آبان 90 با سلام مطمئن هستید مسیرهای logs و tmp درست هستند؟ (یعنی بعد از انتقال خودتون مجدد تنظیم کردید؟) در مسیر زیر سطوح دسترسی رو ببینید به چه شکل هستند: مدیریت سایت / راهنما / اطلاعات سیستم ---> تب " سطح دسترسی پوشه ها " موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
behzadtaje 0 ارسال شده در آبان 90 فقط یک چیز انم اینکه کنترل پنلمو عوض کردم دایرکت ادمین هست شاید فرق میکنه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در آبان 90 بله در دایرکت ادمین مسیر متفاوت هست: بعنوان مثال: /home/username/domains/yourdomain/public_html/tmp دقت کنید به جای username نام کاربری پنلتون رو بنویسید و به جای yourdomain نام دامینتون رو بدون پیشوند... موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر