rjalal 3 ارسال شده در آبان 90 سلام دیتا بیس رو export کردم تو محیط localhost اما وقتی ایمپورت میکنم خطا میده. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی افروزی 67 ارسال شده در آبان 90 سلام دوست عزیز چه خطایی به شما نمایش داده میشه؟ آرزومند آرزوهایتان نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rjalal 3 ارسال شده در آبان 90 میخام خطاشو بفرستم کپی میکنم اما ارسال نمیکنه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی افروزی 67 ارسال شده در آبان 90 از منوی بالا روی افزدن کد کلیک کنید، کد رو past کنید و دوباره روی همون افزودن کد کلیک کنید آرزومند آرزوهایتان نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rjalal 3 ارسال شده در آبان 90 نمیره انجام دادم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی افروزی 67 ارسال شده در آبان 90 وقتی می خواید مطلب رو ارسال کنید چه پیغامی به شما نمایش داده میشه؟ آرزومند آرزوهایتان نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rjalal 3 ارسال شده در آبان 90 هیچی ارسال میزنم نمیرهفرستادم رو جی میلتون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی افروزی 67 ارسال شده در آبان 90 اگه ممکنه و ارسال میشه برای خودم به صورت پ.خ بفرستید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در آبان 90 با سلام عکس بگیرید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rjalal 3 ارسال شده در آبان 90 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی افروزی 67 ارسال شده در آبان 90 دوست عزیز تصویر برای من باز نمیشه لطفا تصاویر و فایل های خودتون رو که می خواهید در جومینا منتشر کنید رو در آپلود سنتر جومینا به آدرس www.jmdownload.ir آپلود کنید(قوانین انجمن) آرزومند آرزوهایتان نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rjalal 3 ارسال شده در آبان 90 فرستادم دیگه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در آبان 90 با سلام بک آپتون کامل هست؟ مجدد محتویات دیتابیس جدیدتون رو کامل خالی کنید و مجدد بک آپتون رو درش ایمپورت کنید حجم بک آپتون چقدر هست؟ این احتمال هم هست که جهت ایمپورت محدودیت حجمی یا... داشته باشید که باید در php.ini سیستم لوکالتون افزایش بدید و بعد ایمپورت کنید... (قبلا در مورد این افزایش کامل توضیح داده شده...) موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rjalal 3 ارسال شده در آبان 90 مجدد محتویات دیتابیس جدیدتون رو کامل خالی کنید و مجدد بک آپتون رو درش ایمپورت کنید چطور؟ حجم بک آپتون چقدر هست؟این احتمال هم هست که جهت ایمپورت محدودیت حجمی یا... داشته باشید که باید در php.ini سیستم لوکالتون افزایش بدید و بعد ایمپورت کنید... (قبلا در مورد این افزایش کامل توضیح داده شده...) کجا؟ 35MB نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در آبان 90 مجدد محتویات دیتابیس جدیدتون رو کامل خالی کنید و مجدد بک آپتون رو درش ایمپورت کنید چطور؟ شما در لوکال یک دیتابیس ساختید برای جوملا! یا حذف و مجدد دیتابیس بسازید یا همین رو خالی کنید یعنی هیچ تیبلی در دیتابیس باقی نمونه حجم بک آپتون چقدر هست؟این احتمال هم هست که جهت ایمپورت محدودیت حجمی یا... داشته باشید که باید در php.ini سیستم لوکالتون افزایش بدید و بعد ایمپورت کنید... (قبلا در مورد این افزایش کامل توضیح داده شده...) کجا؟ 35MB در فایل php.ini مقادیر زیر رو افزایش بدید: post_max_size = upload_max_filesize = max_execution_time = max_input_time = memory_limit = مهم: بعد از اعمال تغییرات در این فایل حتما apache سیستم لوکال رو ریست کنید موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rjalal 3 ارسال شده در آبان 90 در فایل php.ini مقادیر زیر رو افزایش بدید: کجاست؟کدوم مسیر بکاپ پایگاه دادم mb 1.2 و بکاپ فایلام 35mb هست جدول ها رو پاک کردم اما دوباره همون خطا دنبال مسیر این فایلم کجاست؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در آبان 90 جهت کپی کردن پوشه ها و فایلها موردی نیست. این حجم رو بیشتر به خاطر ایمپورت دیتابیس افزایش بدید که اگر کامل ایمپرت نمی شه به این واسطه کامل ایمپورت شه... از کدام سیستم لوکال استفاده می کنید تا مسیر رو خدمتتون عرض کنم؟ موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rjalal 3 ارسال شده در آبان 90 uniserver استفاده میکنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در آبان 90 این مسیر رو طی کنید: \Uniform Server\udrive\usr\local\php ولی پیشنهاد می کنم از این سیستم استفاده نکنید و wamp رو نصب و بهره ببرید... (نسخه های مورد تایید قبلا در انجمن معرفی شدند...) موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rjalal 3 ارسال شده در آبان 90 خوبه این اینه که اگه ویندوز عوض شه بازم هست چون بدونه نصبه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در آبان 90 بله درسته ولی باز پیشنهاد بنده همان هست که در پست قبلی عرض کردم... موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rjalal 3 ارسال شده در آبان 90 wamp نصب کردم اما نارنجیه نوشته offline ریست هم کردم.نکنه با uniserver تداخل داره وexit دادم uniser ver رو نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر