babelirani 0 ارسال شده در آبان 90 با سلام من دو مشکلی توی قالب تابناک هزاره دارم یکی اینکه واسه یک مطلب همیشه به صورت پیش فرض ادامه مطلب میزاره اگه خودمم ادامه مطلب واسش تعریف کنم توی صفحه اصلی دو دکمه ی ادامه مطلب بوجود میاد بعدیشم اینکه که با هر بار ویرایش مطلب زیر همون مطلب توی صفحه ی اصلی تاریخ اخرین ویرایش رو میزاره اگه امکان داره کمک کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی افروزی 67 ارسال شده در آبان 90 یکی اینکه واسه یک مطلب همیشه به صورت پیش فرض ادامه مطلب میزاره اگه خودمم ادامه مطلب واسش تعریف کنم توی صفحه اصلی دو دکمه ی ادامه مطلب بوجود میاد با هر بار ویرایش مطلب زیر همون مطلب توی صفحه ی اصلی تاریخ اخرین ویرایش رو میزاره هر دو را می توانید در قسمت ویرایش منوی اصلی در "پارامترها - کامپوننت" تنظیم کنید آرزومند آرزوهایتان نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
babelirani 0 ارسال شده در آبان 90 یکی اینکه واسه یک مطلب همیشه به صورت پیش فرض ادامه مطلب میزاره اگه خودمم ادامه مطلب واسش تعریف کنم توی صفحه اصلی دو دکمه ی ادامه مطلب بوجود میاد با هر بار ویرایش مطلب زیر همون مطلب توی صفحه ی اصلی تاریخ اخرین ویرایش رو میزاره هر دو را می توانید در قسمت ویرایش منوی اصلی در "پارامترها - کامپوننت" تنظیم کنید آرزومند آرزوهایتان ممنون درست شد یه سوال دیگه داشتم لینک های مطالب من اینجوریه http://www.shoknews.ir/index.php/component/content/article/29.html چجوری درستش کنه ؟ تنظیمات SEO هم بهینه سازی نشانی های اینترنتی برای موتورهای جستجو و افزودن پسوند به نشانی های اینترنتی روی بله هستش با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی افروزی 67 ارسال شده در آبان 90 می خواهید لینکها به چه صورت نمایش داده بشه؟ اگه می خواید فارسی باشه از افزونه acesef استفاده کنید آرزومند آرزوهایتان نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
babelirani 0 ارسال شده در آبان 90 بله ممنون ولی شما یه سر به این سایت بزنید روی هر چیزی غیر از صفحه ی اصلی کلیک میکنم میگه NOT FOUND shoknews.ir نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی افروزی 67 ارسال شده در آبان 90 دوست عزیز فایل htaccess.txt موجود در روت سایتتون رو به .htaccess تغییر نام دهید آرزومند آرزوهایتان نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
babelirani 0 ارسال شده در آبان 90 ممنون برای آخرین سوال اگه بخوام لینک هام اینجوری بشه به صورت انگلیسی چه افزونه ای نصب کنم MySite/Onvane matlab بدون اینکه بخش مربوطه یا چیز های اضافی دیگه رو نشون بده فقط عنوان مطلب نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر