rezaee 5 ارسال شده در آبان 90 سلام و خسته نباشيد به دوستان عزيز 1- ميخواستم مابين گزينه هاي منوي افقي جدا كننده وجود داشته باشه.. چطور ميشه اين كار رو انجام داد؟ مثال: صحيح: Home | News | SiteMap حالت عادي اگه به شكل ul li تصوير بديم سمت چپ Home كه اولين گزينه هست يه جدا كننده ميوفته كه من نميخوام اينجوري بشه... اشتباه: Home | News | SiteMap | 2- براي تغيير رنگه لينكي كه در حال حاضر از آن بازديد ميكنيم بايد از چه كدي استفاده كرد. آيا كد زير صحيح است؟ #menu ul a:active { color: gray; } متاسفانه اين كد براي من كار نميكنه... دقت كنيد كه از visited نميخوام استفاده كنم چون فقط ميخوام لينكي كه درحال حاضر داريم از اون بازديد ميكنيم تغيير رنگ داشته باشه... بازم ممنون از پاسخ هاتون... :heart: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
A.Ghaderi 44 ارسال شده در آبان 90 سلام خب چرا از كاراكتر معمولي | استفاده نمي كني براي بين منو ها نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در آبان 90 سلام در مورد قسمت اول هم باید عکس رو در سمت چپ قرار بدید تا برای گزینه اول منو تصویر نشون داده نشه در مورد قسمت دوم کد صحیح اینجوریه #menu ul.active a {color:#73BC1A;} نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در آبان 90 سلام برای تغییر رنگ منوی فعال باید از کد زیر استفاده کنید: li.active{ color:#000; } در مورد اول هم امکان پذیر نیست و باید از همون روشی که خودتون گفتید استفاده کنید. در پناه حق... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rezaee 5 ارسال شده در آبان 90 متاسفانه با اين كدها هم تغيير رنگ براي لينك فعال صورت نگرفت... من از اين كدها استفاده ميكنم: #menu ul a:hover { color: #999999; } #menu ul a:active { color: gray; } #menu a:link, #menu a:visited { color: black; } a { text-decoration: none; color: #000099; font-weight: inherit; font-size: 1.2em; } a:visited { color: #6633ff; } a:hover { color: #000022; } و درباره جداكننده: پس جدا كننده رو چطور ميسازن كه نه منتها عليه سمت راست منو جدا كننده نداشته باشه و يا اينكه چپ...؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر