tadbirkavir 0 ارسال شده در مرداد 89 سلام جوملا را روی هاست نصب کردم و قالب ja_kyaniteii رو به عنوان قالب پیش فرض انتخاب کردم زبان سایت رو هم فارسی کردم هیچ چیز مشکل ندارد فقط در بالای صفحه این متن را نشان می دهد XML Parsing Error at 5:8. Error 76: Mismatched tag با رنگ قرمز کسی می تونه راهنمایی کنه؟؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مجید قنادیان 11 ارسال شده در مرداد 89 سلام دوست عزیز یه پیشنهاد براتون دارم از این قالب استفاده نکنید من خودم واقعا این قالب را دوست دارم و چندین بارهم خواستم ازش استفاده کنم اما این قالب هم نسخه انگلیسیش و هم فارسیش با IE6 مشکل داره و نصف کاربران ایرانی هم IE6 استفاده میکنن البته اروری که به شما داده شده مربوط به چیز دیگه ایه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
tadbirkavir 0 ارسال شده در مرداد 89 آره می دونم ولی میشه بگید مشکل از کجاست؟؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مجید قنادیان 11 ارسال شده در مرداد 89 احتمال داره مشكل از لوكالتون باشه يه بار روي هاست چكش كنيد ببينيد باز هم مشكل هست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
tadbirkavir 0 ارسال شده در مرداد 89 سلام تست کردم روی لوکال این مشکل رو نداره روی هاست نصب کردم همچین پیغامی رو می ده؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر