amin_blog 0 ارسال شده در آبان 90 سلام. من برای دانلود فریمورک GANTRY واسه جوملا 1.7 به سایت سازنده مراجعه کردم اما مثل اینکه ما رو تحریم کرده! اگر از دوسنان کسی امکان دانلود rt_gantry-3.2.12.zipداره در اختیار من بذاره.ممنون میشم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در آبان 90 سلام بفرمایید اینم لینک دانلود از سرور جومینا http://www.jmdownload.ir/download.php?filename=13209285061.zip نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
amin_blog 0 ارسال شده در آبان 90 من شروع به یاد گیری طراحی قالب برای جوملا کردم ولی نمیدونم که چطوری از یک فریمورک برای پایه یک قالب استفاده کنم. کلا اگه میشه یه توضیح مختصر در مورد بکار گیری فریمورک بخصوص gantry بدید ممنون میشم . نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در آبان 90 سلام در این باره تو انجمن بحث شده و آموزش های تصویری هم گذاشته شده ضمن اینکه سئوال جدید رو در تاپیک جدید بپرسید البته قبلش حتما حتما جستجو کنید لطفا نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر