mashogh.man 0 ارسال شده در آبان 90 سلام : وقتی این اسکریپت sharetronix نصب می کنم این اخطار میاد : Apache HTTP Server required چی کار کنم درست شه ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
عبدالله عصمتی 35 ارسال شده در آبان 90 سلام در این افزونه لازم است وب سرور شما آپاچی باشد لطفا دمو قرار دهید تا دامینتون را بررسی کنم یاعلی:heart: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
علی موذنی 310 ارسال شده در آبان 90 این مشکلات معمولاً به سرور بر می گرده که امکانات را داشته باشه یا نه احتمالاً Mod_rewrite را سرور نداره ولی در سایتش گفته این فایل install/include/step_3.php باز کنید و در خط 19 ، این دستور را بردارید 'apache_mod_rewrite' => FALSE نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در آبان 90 سلام در تکمیل حرف دوستمون اگه با حذف اون کد درست نشد این رو هم حذف کن و دوباره اسکریپت نصب کن 'is_apache' => FALSE, موفق باشی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر