Mohammad-tashi 11 ارسال شده در آبان 90 با سلام من میخام یه منویی داشته باشه سایتم که بخش ها رو لیست کرده باشه بعد وقتی موس روی بخش مورد نظر وایساد یه منو کنارش بازشه و مجموعه ها رو نشون بده چطور میشه همچین کاری کرد ؟؟؟؟ به خدا همه جا رو گشتم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
عبدالله عصمتی 35 ارسال شده در آبان 90 سلام یک جور منوی آبشاری منظورتونه؟!:1: اگه اینطوری هست افزونه زیاد نوشته شده که یکیش هم که بچه های پارس جوم نوشته اند:thankyou: یک آموزش در بخش پیشرفته من گذاشتم که فکر کنم دسترسی ندارید یاعلی:heart: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Mohammad-tashi 11 ارسال شده در آبان 90 خوب حالا من باید چه کنم ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
عبدالله عصمتی 35 ارسال شده در آبان 90 افزونه را از این سایت اگه می خوان دانلود کنید parsjoom.ir یا علی:heart: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Mohammad-tashi 11 ارسال شده در آبان 90 من چندتا ماژول منو ساز دارم مشکلم اینجاست که نمیتونم بخش ها و مجموعه ها رو توش نشون بدم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
عبدالله عصمتی 35 ارسال شده در آبان 90 سلام فهمیدم:1::idea: یک آموزش در قالب یک افزونه گذاشتم من سرچ کنید با عنوان " ماژول منوی آبشاری جومینا " موفق باشید:exclamation: یاعلی:heart: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر