aseman313 0 ارسال شده در آبان 90 یا حق سلام دوستان سوال من اینه که اگر یک ماژول با موفقیت نصب بشه٬ پوشه مربوط به این ماژول هم در پوشه Modules جوملا قرار گرفته باشه٬ اما نام ماژول در لیست ماژول های نصب شده نشان داده نشه علت چیه؟ تا حالا چند بار این اتفاق برای من افتاده. ممنون می شوم اگه من را راهنمایی کنید. در پناه خداوند باشید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در آبان 90 سلام ممکنه مشکل از جوملاتون باشه روی هاست کار می کنید یا لوکال؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در آبان 90 با سلام به انجمن جومینا خوش آمدید دلائل مختلفی می تونه داشته باشه ولی با توجه به توضیحاتتون این راه کار رو پیش برید مشکلتون حل می شه: بعد از نصب ماژول اگر ماژول رو در مدیریت ماژولها ندیدید! در مسیر زیر: مدیریت سایت / افزونه ها / مدیریت ماژول ها بعد از ورود به مسیر بالا روی آیکون " جدید" کلیک کنید و روی عنوان ماژول مورد نظر(ماژولی که با موفقیت نصب کردید ولی در لیست ماژول هاتون قرار نگرفته) کلیک کرده و در صفحه ای که باز می شه(ویرایش ماژول مورد نظر) تنظیماتش رو انجام داده و نهایتا ذخیره کنید... با این کار 99% مشکلتون حل می شه اگر نشد موارد دیگر رو بررسی می کنیم... موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر