kargah 0 ارسال شده در آبان 90 سلام خدمت اساتید محترم در اول جا داره عید غدیر را پیشاپیش تبریک عرض کنم و از همه مدیران محترم جومینا تشکر لازم را به عمل می آورم. من دنبال یه ماژولی هستم که بتونم برای روزهای هفته یه مطلب رو نمایش بده. مثلا من بتونم برای شنبه یه مطلب ، برای یکشنبه یه مطلب و الی آخر ... این کار را به طور مدوام انجام بده و کاری به من نداشته باشه و فقط من مطالب را از قبل نوشته باشم حالا اگر برای عکس هم باشه مشکلی نیست. اگر دوستان راهنمایی کنند سپاسگزارم. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در آبان 90 سلام دوست عزیز این افزونه قبلا در جومینا منتشر شده در بسته نصبی مدرسه جومینا این ماژول موجود هست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
kargah 0 ارسال شده در آبان 90 لطفا اسم این افزونه رو اگر می دونید بگید! مر30 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در آبان 90 اسم این افزونه mod_daily_message هست لینک : http://extensions.joomla.org/extensions/news-production/timed-content/4598 در پناه حق... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
علی موذنی 310 ارسال شده در آبان 90 این هم لینک ترجمه شده قبلی از جومینا دانلود نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
arash.kalhor 0 ارسال شده در بهمن 92 سلام این ماژول برای جوملا 2.5 پیدا نمیشه؟؟؟؟ وقتی اینو نصب میکنم در قسمت Admin هیچ تنظیمی رو نمیاره. ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر