kabook 10 ارسال شده در آبان 90 سلام نمی دونم اسمش پیشنهاد باشه یا درخواست من خیلی از پاگین ها یا کامپونت های خبری رو تست کردم نیاز به افزونه ای دارم که اگر مطلبی از سایت دیگری را کپی و در سایت خود قرار میدهیم عکس های اون مطلب رو به هاست خودمون منتقل کنه چون بعضی از عکسها با آپاچ محافظت میشه و اجازه نمایش در جای دیگه ای رو نمیده بعضی وقتها هم اون سایت قیلطر میشه و دیگه عکسهاش نمایش داده نمیشه و مشکلاتی مثل پاک کردن یا تغییر آدرس مبدا باعث فقط مطالب تکس نمایش داده بشه من الان این کار رو با افزونه که برای این کار نیست انجام میدم که مشکلاتی داره نمونه الان لینک همه عکسها از سایت فعلیه در صورتی که مطلب از جای دیگه ای کپی شده این کار رو با پلاگین multithumb انجام دادم خب از اونجایی که این پلاگین در کل سایت اعمال میشه و در اصل وظیفش این نیست خیلی از مانور های زیبایی که میشه با این پلاگین انجام داد رو برامون محدود میکنه می خواستم ببینم چنین افزونه ای وجود داره اگه داره لطفا لینک بدید رایگان یا تجاری هم فرق نمیکنه می خریمش اصلا تو جوملا جهانی دنبال چه دسته ای از افزونه ها باشیم ؟؟ اگه هم نداره یه ایده باشه تا سر فرصت برنامه نویسی بشه ؟؟؟!!! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر