canadaexpert 0 ارسال شده در آبان 90 سلام دوستان. خواستم خواهش کنم اگر زحمتی نیست لطفآ یک راه حال ساده بفرماید که در وب سایت " مهاجرت کانادا " بتوانم منوی بالای صفحه را متحرک کنم. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در آبان 90 سلام منظور شما از متحرک چه چیزی هست؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در آبان 90 با سلام JQ + Css یا جق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
عبدالله عصمتی 35 ارسال شده در آبان 90 اگه منظورتون منوی آبشاری هست یک آموزش در بخش پیشرفته هست یا علی:heart: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در آبان 90 با سلام ایشون به بخش پیشرفته درسترسی ندارند . یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
canadaexpert 0 ارسال شده در آبان 90 دوستان من به قسمت پیشرفته سایت دسترسی ندارم. آیا لینکی برای آموزش این مطلب وجود داره؟ در ضمن به نظر منو سمت راست سایت " مهاجرت کانادا " زیبا نیست، شما پیشنهادی دارد؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر