rezaee 5 ارسال شده در آبان 90 سلام توضيحات پلاگيني كه نياز دارم براي جوملا 1.7: به يه پلاگين نياز دارم كه بشه بكمكش به مطالب داخلي سايت لينك زد ( منظورم مجموعه ها، آرتيكل يا مقاله ها، منو و...) براي رفع اين مشكل.. من توي برخي از صفحاتم بايد لينك مجموعه هاي ديگه روبزارم.. اما چون احتمال اينكه اسم اون مجموعه ها و در نتيجه لينك اونا تغيير بكنه وجود داره... پس براي همين ميخوام يه سيستم باشه كه اين كار رو مديريت بكنه... فك كنم براي جوملا 1.5 پلاگين linkr اين كار رو انجام ميداد... اما فقط براي گذاشتن لينك مقاله ها... ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
علی موذنی 310 ارسال شده در آبان 90 ببینید MaQma Linker به کار شما میاد!؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rezaee 5 ارسال شده در آبان 90 ظاهرا نه.. نصبش هم كردم اما متوجه نشدم كه از كجا بايد بش دسترسي داشت...! خيلي ممنون دوست من... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
عبدالله عصمتی 35 ارسال شده در آبان 90 سلام از بخش مدیریت پلاگین ها دیگه...:1: موفق باشید:heart: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rezaee 5 ارسال شده در آبان 90 دوست من، فعالش كردم اما معلوم نيست از كجا ميشه بكارش گرفت... با توجه به توضيحات سايت سازنده فكر نميكنم اين پلاگين مناسب كار من باشه.. و اصلا ربطي داشته باشه... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر