هاشمی 12 ارسال شده در آبان 90 با سلام من سایتم رو از پوشه www.domain.com/fa move کردم هرچی داشت به آدرس www.domain.com حالا نمیدونم چرا هیچ یک از مطالب + گالری و .... رو اصلا باز نمیکنه و آدرس ها هم مثل 1390-08-77 اینطوری شده میشه درستش کرد یا خیر؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
kabook 10 ارسال شده در آبان 90 با سلام من سایتم رو از پوشه www.domain.com/fa move کردم هرچی داشت به آدرس www.domain.com حالا نمیدونم چرا هیچ یک از مطالب + گالری و .... رو اصلا باز نمیکنه و آدرس ها هم مثل 1390-08-77 اینطوری شده میشه درستش کرد یا خیر؟ برای انتقال چند تا کار رو باید انجام بدی اول توی فایل کانفینگ مسیر پوشه تمپ و لوگ رو به پوشه روت تغییر بدیfa برداشته بشه دوم بعضی افزونه ها و بخصوص گالری ها که آدرس عکس رو از پوشه ای که بهش ادرس میدی میشناسه باید تغییر کنه مثلا آدرس دادی fa/images/pic1 باید اصلاح بشه به ادرس جدید فعلی البته یه مشکل دیگه هم که اصولا به وجود میاد توی لینک دادن تصاویر در مطالب هست تصاویر به خاطر وجود نداشتن ادرس قبلی نمایش داده نمیشه که می تونی عکسهای قبلیت رو مجددا در پوشه ای به نام قبلی کپی کنی یا اون ها رو از طریق دیتا بیس تغییر بدی یا بشینی به صورت دستی ادیت کنی که همه موارد بستگی مستقیم به حجم اطلاعات سایتت داره در مورد ادرس ها مگه قبلا چطوری بود احتمالا مربوط به فابل اچ تی اکسس هست لینک بدی بهتر میشه بررسی کرد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
هاشمی 12 ارسال شده در آبان 90 با سلام من سایتم رو از پوشه www.domain.com/fa move کردم هرچی داشت به آدرس www.domain.com حالا نمیدونم چرا هیچ یک از مطالب + گالری و .... رو اصلا باز نمیکنه و آدرس ها هم مثل 1390-08-77 اینطوری شده میشه درستش کرد یا خیر؟ برای انتقال چند تا کار رو باید انجام بدی اول توی فایل کانفینگ مسیر پوشه تمپ و لوگ رو به پوشه روت تغییر بدیfa برداشته بشه دوم بعضی افزونه ها و بخصوص گالری ها که آدرس عکس رو از پوشه ای که بهش ادرس میدی میشناسه باید تغییر کنه مثلا آدرس دادی fa/images/pic1 باید اصلاح بشه به ادرس جدید فعلی البته یه مشکل دیگه هم که اصولا به وجود میاد توی لینک دادن تصاویر در مطالب هست تصاویر به خاطر وجود نداشتن ادرس قبلی نمایش داده نمیشه که می تونی عکسهای قبلیت رو مجددا در پوشه ای به نام قبلی کپی کنی یا اون ها رو از طریق دیتا بیس تغییر بدی یا بشینی به صورت دستی ادیت کنی که همه موارد بستگی مستقیم به حجم اطلاعات سایتت داره در مورد ادرس ها مگه قبلا چطوری بود احتمالا مربوط به فابل اچ تی اکسس هست لینک بدی بهتر میشه بررسی کرد worldstone.ir نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
error 5 ارسال شده در آبان 90 فعلا برای این که کارت راه بیفته میتونی یه کپی از پوشه images بزاری توی پوشه fa ولی راه حل درست اینه که ادرس ها روو باز نویسی کنی :1: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر