وحید حاجی پور 105 ارسال شده در آبان 90 بر اساس تصمیمات اتخاذ شده تیم مدیریت جومینا مبنی بر تمرکز گروه برنامه نویسی بر نگارش و انتشار افزونه های بانکی امروز ماژول پرداخت امن بانک پاسارگاد را نيز برای استفاده عموم منتشر میکنم. http://www.jmdownload.ir/download.php?filename=13207057911.zip ابن ماژول براي جوملا نسخه 1.5 می باشد برای دیافت ماژول برای نسخه 1.7 به تاپیک زیر مراجعه کنید http://forum.joomina.ir/thread-7912.html دوستان فایل کلید شخصی را در شاخه روت جوملا کپی کرده و نام ان را تغییر دهید .تاکید می کنم نام را فقط پسوند رو تغییر ندهید بعد نام رو همراه با پسوند در تنظیمات ماژول وارد کنید . کلید به همراه اطلاعات همچون مرچنت کد و ترمینال کد و کلید شخصی همګی باید از سایت paypaad.ir تهیه شود. در صورت مشاهده هر ګونه مشکل لطفا در همین تاپیک مشکل را بیان بفرمایید . با تشکر وحید حاجی پور موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در دی 90 سلام وحید جان من از بانک دو تا فایل دریافت کردم یه دونه با پسوند pem. و یکی هم xml. که اسم کلید شخصی رو عوض کردم و پسوند رو هم تغییر ندادم هردوتاش رو تو روت جوملا آپلود کردم در تنظیمات ماژول در هم مرچنت کد یا همون کد پذیرندگی رو بهمراه کد ترمینال و اسم جدید کلید شخصی بهمراه پسوند رو وارد کردم مسیر بعد از پرداخت موفق و ناموفق رو هم گذاشتم صفحه اصلی سایتم اما حالا وقتی تو سایتم می خوام مبلغی رو پرداخت کنم بعد از پرکردن فرم و زدن دکمه ارسال صفحه فقط رفرش میشه خودت یه نگاه بنداز www.rpw.ir یاعلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
وحید حاجی پور 105 ارسال شده در دی 90 سلام وحید جان من از بانک دو تا فایل دریافت کردم یه دونه با پشوند pem. و یکی هم xml. که اسم کلید شخصی رو عوض کردم و پسوند رو هم تغییر ندادم هردوتاش رو تو روت جوملا آپلود کردم در تنظیمات ماژول در هم مرچنت کد یا همون کد پذیرندگی رو بهمراه کد ترمینال و اسم جدید کلید شخصی بهمراه پسوند رو وارد کردم مسیر بعد از پرداخت موفق و ناموفق رو هم گذاشتم صفحه اصلی سایتم اما حالا وقتی تو سایتم می خوام مبلغی رو پرداخت کنم بعد از پرکردن فرم و زدن دکمه ارسال صفحه فقط رفرش میشه خودت یه نگاه بنداز www.rpw.ir یاعلی از این ماژول الان داره تو جومینا مارکت استفاده میشه و هیچ مشکلی نداره ولی بازم بررسی می کنم برای یه ftp پیام خصوصی کن تا بررسی کنم :thankyou::afro: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در دی 90 سلام وحید عزیز ممکنه مشکل از طرف سرور باشه؟ یا مشکل از طرف اکانتی که تو پی پاد ساختم مثلا آی پی سایت اشتباه شده باشه اسم فایل xml هم باید تغییر بدم یا همون جوری تو روت قرارش بدم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
وحید حاجی پور 105 ارسال شده در دی 90 با تشکر از دوست خوبم آقای دفاعی در سیستم هایی که rewrite فعال میشود این ماژول به مشکل می خورد که اصلاح شد در خط13 کد را بصورت زیر تغییر دهید : $sendaction=""; موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در دی 90 سلام با اجازه اقا وحید من یه سری تغییرات کوچولو تو ماژول دادم تغییرات اعمال شده : 1 - اصلاح کد $sendaction=""; 2 - حذف عدد یک از کنار دکمه ارسال 3 - افزودن عبارت ریال در کنار مبلغ قبل و پس از پرداخت دانلود نسخه اصلاح شده ماژول پرداخت آنلاین بانک پاسارگاد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
aminy62 0 ارسال شده در بهمن 90 با سلام من از این کدی که آقای دفاعی درستش کرده استفاده میکنم مشکل اینجاست که وقتی به سایت پرداخت امن منتقل میشه، مبلغ رو صفر می زنه اگه ممکنه راهنمایی بفرمایید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
وحید حاجی پور 105 ارسال شده در بهمن 90 با سلام من از این کدی که آقای دفاعی درستش کرده استفاده میکنم مشکل اینجاست که وقتی به سایت پرداخت امن منتقل میشه، مبلغ رو صفر می زنه اگه ممکنه راهنمایی بفرمایید. سلام خدمت شما دوستان ګرامی این عدد یک کنار کلید ارسال که می یومد تعداد کالا ها بود در صورتی که یک رو حذف کنید مبلغ به صفر تبدیل می شه در ضمن نسخه نهایی اماده اس انشا الله به زودی منتشر می شه از لحاظ امنیتی بسیار امن تر از این نسخه است به صورتی که حتی مرچنت کد و کد ترمینال رو هم نشون نمی ده موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
etminan 0 ارسال شده در اسفند 90 سلام آیا فایل xml هم باید در ریشه سایت قرار بگیره؟و آیا اسمش باید تغییر کنه یا همون جوری تو روت قرار بگیره؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mehdinasiri 2 ارسال شده در خرداد 91 با سلام من از این کدی که آقای دفاعی درستش کرده استفاده میکنم مشکل اینجاست که وقتی به سایت پرداخت امن منتقل میشه، مبلغ رو صفر می زنه اگه ممکنه راهنمایی بفرمایید. سلام خدمت شما دوستان ګرامی این عدد یک کنار کلید ارسال که می یومد تعداد کالا ها بود در صورتی که یک رو حذف کنید مبلغ به صفر تبدیل می شه در ضمن نسخه نهایی اماده اس انشا الله به زودی منتشر می شه از لحاظ امنیتی بسیار امن تر از این نسخه است به صورتی که حتی مرچنت کد و کد ترمینال رو هم نشون نمی ده موفق باشید نسخه جدیدی که فرمودید آمده نشد؟ چون همچنان عدد 1 رو داره با تشکرر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
p30dan 0 ارسال شده در بهمن 91 داداش نسخه جدید کی میاد؟ اگه اومد همینجا یه خبر بدین ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر