mk21 56 ارسال شده در آبان 90 با سلام من میخوام توی یکی از موقعیت های سایتم یه html دستی تعریف کنم که توی این ماژول دستی یه بکگراند بزارم و بتونم روی این بکگراند هم بنویسم هم عکس دیگه ای بذارم باید چیکار کنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
حسینی پارسا 557 ارسال شده در آبان 90 سلام یه تیبل بسازید و در بگراندش تصویر تعریف کنید. داخل تیبل هم می تونید هم تکست یگذارید و هم تصویر. البته این کار رو نمی تونید با ادیتور جوملا انجام بدید، یعنی کمی سخته، بهتره با نرم افزار انجام بدید و بعد کدها رو به ادیتور جوملا منتقل کنید. یاعلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در آبان 90 سلام در تکمیل صحبت های جناب پارسا شما میتونید اینکار رو با نرم افزار dreamweaver انجام بدید و بعد کپی کنید در ضمن به جای تیبل میتونید از دایو استفاده کنید که خیلی استانداردتر از تیبل هست در پناه حق... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mk21 56 ارسال شده در آبان 90 ممنون جناب مرادی عزیز میشه یه نمونه کد بدید زیاد متوجه نشدم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
error 5 ارسال شده در آبان 90 به نظر من ویرایشگر TinyMCE 2.0 از همه ویرایشگر های جوملا بهتره و اینکه همه نوع امکانات کامل هم داره فقط باید یه تنظیم در پلاگین اش انجام بدی تا به تمام ابزار هاش رو در اختیار داشته باشید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در آبان 90 من برای شما یک مثال ساده میزنم کد: متن مورد نظر شما باید چنین دایوی رو ایجاد کنید و برای اون استایل بدید و درون استایل تصویرتون رو تعریف کنید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر