hassfs 0 ارسال شده در آبان 90 سلام...من جوملا 1.7 رو زا طریق سایت جومینا دانلود و نصب کردم و فروشگاه ساز virtuemart رو هم از خود سایت اصلی اون دریافت کردم مشکلی که وجود داره اینه که هنگامی که می خوام فایل com_virtuemart رو از طریف "مدیریت افزونه ها" بارگذرای و نصب کنم با این ارور مواجه می شم: نصب افزونه: افزونه دیگری از قبل از این پوشه استفاده مینماید: /public_html/components/com_virtuemart ورژن virtuemart هم ورژن 1.1.9 یا همون آخرین نسخه موجود روی سایت اصلیه ممنون می شم اگر دوستان راهنمایی کنند نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در آبان 90 با سلام به انجمن جومینا خوش آمدید ابتدا اینکه این افزونه مختص جوملا 1.5 هست و هنوز برای جوملا 1.7 ارائه نشده! در کل اینطور که از ارور پیداست شما قبل از این این افزونه رو نصب کرده بودید... راه حل کلی: ابتدا افزونه رو بطور کامل حذف کنید (بعد از اینکه از طریق مدیریت حذفش کردید اگر پوشه یا فایلی ازش در هاست باقی بود دستی حذف کنید همینطور جداولش رو در دیتابیس) و بعد مجدد نصبش کنید... قبل از کار با دیتابیس بک آپ فراموش نشه... باز هم توجه داشته باشید که این الحاق مختص جوملا 1.5 هست... موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر