aminweb 26 ارسال شده در آبان 90 سلام ... دوستان به یک مشکل جالب برخوردم ... واقعا نمیدونستم یکی از مشتریان بهم اطلاع داد که در سایت به قسمت مشتریان ما که با افزونه گلوبال راه انداختم وقتی وارد توضیحات میشن دسترسی کاربری می خواد در صورتی که من اون مطالب و اون افزونه را روی سطح عمومی قرار دادم... واسم تا حالا این اتفاق نیافتاده بود... ممنون میشم از دوستان راهنماییم کنن... اینم سایت : www.yool.ir در قسمت چپ = مشتریان ما و یا در تب صفحه اول مشتریان ما :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در آبان 90 سلام این مورد مواقعی هست که شما دسترسی رو برای اعضا قرار داده باشید حالا یا در افزونه و یا در مطلب مورد نظر این رو باید چک کنید تا مطمئن بشید. جدیدا افزونه خاصی نصب نکردید؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
aminweb 26 ارسال شده در آبان 90 نه آقای مرادی عزیز بنده عرض کردم اصلا دسترسی ها همه در عمومی هست... اگر اشتباه نکنم اونجور که بوش میاد ما بعد از اینکه بکاپ را برگردوندیم به سایت اینجور شده اما حالا واقعا نمیدونم چیکار کنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در آبان 90 شما یکبار بک آپ سالم رو برگردونید ببینید درست میشه میتونید افزونه رو هم یکبار حذف و دوباره نصب کنید شاید مشکلتون حل شد. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر