محمد رزاقی 40 ارسال شده در مرداد 89 سلام می خواستم بدونم کسی ماژول whois آپادانا رو داره؟ آخه من لازمش دارم و هر چی از سایت آپادانا هم می خوام بگیرم error server می ده. اگه دارید لینک دانلود دانلود از سرور جومینا رو بذارید. ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مهدی بختیاری 60 ارسال شده در مرداد 89 سلام محمد میتونی از اینجا دانلود کنی لینک دانلود :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pclian 0 ارسال شده در شهریور 89 راستشو بخواین من دلم نیومد که فقط دکمه تشکر رو بزن و برم چون خیلی دنبال این ماژول گشتم و نتیجه نگرفتم آقای مهدی بختیاری اقا دستت در نکنه مشکل مارو حل کردین متشکر. به مدیر جومینا هم به خاطر داشتن این سایت و کاربران فعالش تبریک میگم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مهدی بختیاری 60 ارسال شده در شهریور 89 سلام pclian من و دوستان دیگر همیشه برای پیشرفت جومینا تلاش خواهیم کرد تا من و کاربران دیگر اگر در جوملا مشکلی داشتند حل شود :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
yaser 4 ارسال شده در بهمن 89 آقا لینک خرابه میشه دوباره آپلود کنید. مدتهاست دنبال این ماژول می گشتم. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمد رزاقی 40 ارسال شده در بهمن 89 سلام لینک دانلود ماژول whois آپادانا: http://dl.joomina.ir/file.php?file=04dc0795791a77b7494ac4785bbd02b8 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
majidghaffari 5 ارسال شده در مرداد 90 سلام دوستان ممنون به خاطر این پست خوبتان نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاگنجی 155 ارسال شده در مرداد 90 براي تشكر لطفا فقط از دكمه تشكر استفاده كنيد! ارسال هاي اضافي حذف خواهد شد! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر