moinnmoin 0 ارسال شده در آبان 90 سلام لطفا به من کمک کنید تا این مشکل رو در قالب حل کنم چون خودم هم نمیدونم که مشکلش چیه اسم سایتم هست http://www.topfuncenter.comبزرگترین مرکز سرگرمی وتفریح نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در آبان 90 با سلام به انجمن جومینا خوش آمدید از چه زمان این مشکل پیش آمده؟ جوملا رو کامل نصب کردید؟ پوشه یا فایلی رو از هاست حذف نکردید؟ موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
moinnmoin 0 ارسال شده در آبان 90 مشکل زمانی درست شد شرکتی که ازش هاست گرفتم هاستاش مشکل پیدا کرد بعد از اینکه درست شد این رو صفحه اصلی میاد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در آبان 90 احتمالا انتقال دادند ولی ناقص! در اون قسمت که در حال حاضر مشکل داره چه چیزی داشتید؟ افزونه ای داشتید یا در اون قسمت امکانی از قالب وجود داشت؟ مثلا تصویر... ؟ یا... موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
moinnmoin 0 ارسال شده در آبان 90 من این قسمت تا حالا ندیدم وقتی از قالب جدید استفاده میکنم بازهم همین ارور میاد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در آبان 90 انتقال هاستتون ناقص انجام شده و یا تنظیمات روی سرور مشکلاتی داره یا تداخل... می شه بیشتر بررسی و حل کرد ولی بهتر این هست که با ادمین سرورتون تماس بگیرید و مشکل رو گزارش کنید تا خودشون درست کنند... موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر