yazditabar 2 ارسال شده در آبان 90 سلام سی دی و مجموعه های آموزشی جومینا رو گرفتم و خوندم حالا می خواستم اگه ممکنه در مورد قالب زیر که طرحش رو پیاده کردم راهنماییم کنین - ابتدا عکس رو ببینین [/align] - بعدش به دیاگرام قالب که در زیر آوردم توجه کنین و در مورد ترکیبش با توجه به تصویر نظر بدین که خوبه یا نه! مرسی -container +head -logo +container1 - top menu -header - content - header list - menu-list -user1 - user2 - left1 - left2 - left3 - left4 +Footer - s1 - s2 - s3 - s4 - s5 - s6 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
علی موذنی 310 ارسال شده در آبان 90 به نظر من Left ها را یکی کنید و top menu و header را از container1 مجزا کنید Logo را هم متوجه نشدم ، موقعیت سمت راست هست؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در آبان 90 سلام من یه راهنمایی کلی میکنم همیشه در شروع طراحی صفحات خودتون رو به دو یا سه قسمت تقسیم کنید بعد این قسمت ها رو به قسمت های کوچکتر تقسیم کنید مثلا کل صفحه رو به container1 و container2 تقسیم میکنیم بعد این دو دایو رو به قسمت های کوچکتر تقسیم میکنیم دیگه بقیه کار بستگی به خلاقیت و سلیقه شماست... در پناه حق... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
yazditabar 2 ارسال شده در آبان 90 به نظر من Left ها را یکی کنید و top menu و header را از container1 مجزا کنید Logo را هم متوجه نشدم ، موقعیت سمت راست هست؟ بله، لوگو رو گذاشتم اوون کنار نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mogtabaa 31 ارسال شده در آبان 90 سلام دوست عزیز به نظر من Left ها را یکی کنید و top menu و header را از container1 مجزا کنید من احساس کردم دایو اصلی نداشت یعنی container رو ندیدم البته تصویری خیلی خوبه که خودتون شروع کردید من می گم بعد از اینکه کامل کردید css رو سراغ طرح اصلی و گرافیکی خودتون برید و تیکه تیکه کنید و تو فایل css قالبتون فراخوانی کنید اگه یه هفته وقت بذارید فول css می شید بعدش دستتون برا طراحی باز تر می شه راستی طرح اولیه خوبی در اومده گرافیکش هم به همین خوبی بشه عالیه موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
yazditabar 2 ارسال شده در آبان 90 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
yazditabar 2 ارسال شده در آبان 90 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر