ahmadi81 0 ارسال شده در مرداد 89 سلام به همه قالب هایی که با آرتیستر طراحی میشوند منو های زیبایی دارن وقتی این قالب ها رو استفاده می کنیم چگونه باید زیر منو ها ایجاد کرد ؟؟ لطفا راهنمایی فرمایید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
حسین هادیان 30 ارسال شده در مرداد 89 سلام منظورتون رو درست متوجه نشدم! فرقی با بقیه قالب ها نداره مدیریت جوملا>منو ها>جدید>قسمت منوی والد رو انتخاب کنید.:thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ahmadi81 0 ارسال شده در مرداد 89 نمی توام به منو ها ریز منو بدم - منو اصلی میشه لینک و زیر منو ها میرن یک صفحه دیگه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
حسین هادیان 30 ارسال شده در مرداد 89 احتمالا مشکل مال اصله قالبه که شاید این قابلیتو نداره اگه دمو ازش داری بذار یه نیگاهی بکنیم:thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمد رزاقی 40 ارسال شده در مرداد 89 ببین تنظیمات منوت اینطوریه: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ahmadi81 0 ارسال شده در مرداد 89 ممنون بابت پیگیری شما ولی این عکسی که گذاشتید اصلا خوانده نمی شود شایدم چشم های من ضعیف لطفا به صورن پیوست بزاریدش ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمد رزاقی 40 ارسال شده در مرداد 89 ممنون بابت پیگیری شما ولی این عکسی که گذاشتید اصلا خوانده نمی شود شایدم چشم های من ضعیف لطفا به صورن پیوست بزاریدش ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ahmadi81 0 ارسال شده در مرداد 89 هم به این صورت و هم به تمام نوع های دیگه که وجود داره استفاده کردم ولی نشید. قالبی که درست کردم منوهاش زیر منو داره ولی داخل جوملا نمیدونم به چه صورت زیر منو اختصاص بدم:64 (32): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمد رزاقی 40 ارسال شده در مرداد 89 بابا زود تر بگو:P باید از تو مدیریت منو بری و یک منو درست کنی و از قسمت زیر آدرس منو و اسم منو ، والدش رو مشخص کنی. اینطوری بعد از ذخیزه تغییرات منوی ایجاد شده زیر پدرش نشون داده میشه. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ahmadi81 0 ارسال شده در مرداد 89 حالا منو درست شد . فقط یک لینکی وجود داره که نتونستم پاکش کنم ایتو چیکار کنم . لینک روی سرمنو ایحاد شده که به هیچ صفخه وصل نیست کارلر روش کلیک کنه پیغام خطا میده . ریر منو درست کار میکنند . بازم ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مهدی بختیاری 60 ارسال شده در مرداد 89 سلام میتونی در مورد منو از این صفحه که در جومینا آموزش داده شده است استفاده کنی ایجاد و ویرایش زیر منوها مدیریت گزینه منوها ایجاد و ویرایش منو مدیریت منو ها :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
amir206 0 ارسال شده در مرداد 89 اقا من هرکاری کردم نتونستم نرم افزارش را دانلود کنم اگه کسی می تونه برام اپلود کنه لینک بزاره ممنون می شم:thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمد رزاقی 40 ارسال شده در مرداد 89 از سایت katz.cd می تونی نسخه جدیدش رو پیدا کنی.سرچ کن. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر