aria89 0 ارسال شده در آبان 90 سلام موقع ارسال مطلب وقتی بخش رو انتخاب میکنم زیر مجموعه ش نمایش داده نمیشه تا دیروز سالم بود نمیدونم چرا اینطور شده؟ اتصال بخش به مجموعه و منو هم درسته کش سایت رو هم خالی کردموبعد وقتی هنگام ارسال مطلب اول یک بار تایید رو میزنم صفحه رفرش میشه زیرمجموعه ها نمایش داده میشن!! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی افروزی 67 ارسال شده در آبان 90 شاید مشکل از مرورگر یا سیستم تون باشه با یه کامپیوتر دیگه و یه مرورگر دیگه تست کنید ببینید مشکلتون حل میشه آرزومند آرزوهایتان نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
aria89 0 ارسال شده در آبان 90 از چند تا سیستم و مرورگر امتحان کردم همشون همین ایراد رو دارن نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در آبان 90 با سلام ادیتور رو غیر فعال و بعد از قسمت ابزارها این 3 مورد رو انجام دهید: Purge Cache Admin <-> حذف کشهای منقضی شده Clean Cache Admin <-> پاکسازی پوشه ذخیره سازی Global Check-in <-> بررسی سراسری و مجدد ادیتور رو فعال کنید... (در تنظیمات پلاگین ادیتورتون ادیتور رو در حالت توسعه یافته قرار دهید...) موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
aria89 0 ارسال شده در آبان 90 همه رو انجام دادم درست نشد البته قسمت آخر یعنی" در تنظیمات پلاگین ادیتورتون ادیتور رو در حالت توسعه یافته قرار دهید." رو پیدا نکردم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در آبان 90 از کدام ادیتور استفاده می کنید؟ اگر از ادیتور پیشفرض جولما استفاده می کنید در مدیریت پلاگین ها، پلاگین Editor - TinyMCE 2.0 رو باز کنید و از پارامترهای پلاگین، تابعی رو روی " توسعه یافته " قرار دهید و ذخیره کنید... اگر حل نشد در هاستتون در دایرکتوری که پک جوملا رو آپلود کردید محتویات پوشه tmp رو به غیر از فایل index.html حذف کنید. پک کامل آخرین نسخه جوملا سری 1.5 رو دریافت کرده(ترجیحا برای تیم مامبولرن رو) و در هاست در دایرکتوری که در حال حاضر پوشه ها و فایلهای جوملا آپلود شدند آپلود کنید و بعد فقط اکسترکت کنید (نصب نکنید) و بعد از اکسترکت پوشه installation رو حذف کنید... موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
aria89 0 ارسال شده در آبان 90 از jce ck داخل مدیریت پلاگینشون میرم همچین گزینه ای وجود نداره نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در آبان 90 با پلاگین پیشفرض خود جوملا هم تست کنید... (پلاگین های قبلی ادیتور فعلی رو هم غیر فعال کنید - فقط پلاگین های ادیتور پیشفرض جوملا فعال باشند) اگر با اون مشکل نداشتید پلاگین ادیتور مورد نظرتون رو حذف و مجدد نصب کنید... (بعد از اعمال تغییرات و قبل از بررسی مشکل یادتون نره کش رو پاک کنید) حل نشد این کار رو هم انجام دهید: اگر حل نشد در هاستتون در دایرکتوری که پک جوملا رو آپلود کردید محتویات پوشه tmp رو به غیر از فایل index.html حذف کنید.پک کامل آخرین نسخه جوملا سری 1.5 رو دریافت کرده(ترجیحا برای تیم مامبولرن رو) و در هاست در دایرکتوری که در حال حاضر پوشه ها و فایلهای جوملا آپلود شدند آپلود کنید و بعد فقط اکسترکت کنید (نصب نکنید) و بعد از اکسترکت پوشه installation رو حذف کنید... موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
aria89 0 ارسال شده در آبان 90 پک جوملا رو اکسترکت کردم بازم نشد همه کارهای بالا رو هم انجام دادم راستی موقع ارسال مطلب وقتی ابتدا تایید رو میزنم صفحه رفرش میشه لیست مجموعه ها نمایش داده میشه یادم رفت اینو بگم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در آبان 90 پلاگین های ادیتور فعال هستند؟ (در عین واحد پلاگین همه ادیتورهاتون فعال نباشه! فقط پلاگین های مربوطه به ادیتورتی که فعال کردید) طی دیشب تا امروز افزونه ای نصب یا حذف نکردید؟ یا فعال و غیر فعال؟(مخصوصا پلاگین...) در هاست تغییراتی در فایلهای جوملا ندادید؟ موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
aria89 0 ارسال شده در آبان 90 امروز اسلاید شو مطالب رو غیر فعال کردم یکی از منوهامو حذف کردم و بصورت تب تغییرش دادم دو تا ماژول حذف کردم کامپوننت جامعه مجازی حذف و نصب کردم کامپوننت تبادل بنر رو نصب و یک منو بهش اختصاص دادم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در آبان 90 فکر نمی کنم مشکل از اینها باشه!!! به هر حال برای بررسی بیشتر هم شده جوملاتون رو به حالت قبل از این تغییرات برگردونید. (مثل دیشب باشه) با ادمین سرورتون هم یه تماس بگیرید ببینید طی دیشب و امروز تغییراتی در هاست ندادند...!؟ موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
aria89 0 ارسال شده در آبان 90 تشکر جناب فرحزادیان همه رو دوباره چک یکنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در آبان 90 خواهش می کنم خیر، فقط برای اطمینان بیشتر تغییراتی که امروز دادید رو به حالت قبل برگردونید و مشکل رو بررسی کنید... اگر حل شد که مشکل مشخص می شه و اگر نشد باید با ادمین سرورتون تماس بگیرید که امروز روی سرور تغییراتی دادند یا خیر و در نهایت اگر با هیچ یک از این موارد مشکلتون حل نشد ریستور کردن جدیدترین بک آپتون... موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر