ahmad19 0 ارسال شده در آبان 90 سلام یه قالب طراحی کردم و منوشو با swmenu گذاشتم ولی زیر منو ها رو نمایش نمی ده تو خود قالب پیش فرض چک کردم نمایشش درسته یعنی مشکل از قالبه منه کد خاصی رو باید به قالب اضافه کرد که نمایش بده؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
علی موذنی 310 ارسال شده در آبان 90 توی ماژول "نحوه نمایش منو" را تغییر بدهید در ضمن توی کامپوننت ببینید Sub Menu را مقادیرش را درست وارد کرده باشید بله، اگر شما در قالب های دیگر زیر منو داشته باشید و در این قالب نه، می تونه از قالب باشه بهتر هست دموی آنلاین بدهید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ahmad19 0 ارسال شده در آبان 90 منو ها رو قبلا تغییر دادم از اونا نیست از قالبه فک می کنم باید کدی اضافه کنم که بتونه css های کامپوننت رو کامل اجرا کنه یعنی زیر منو ها رو درست نمایش بده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در آبان 90 سلام شما سورس قالبت رو بررسی کن ببین زیر منو ها توش لود شدن اگه شدن واسه کلاس های مربوطه کدنویسی css انجام بده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ahmad19 0 ارسال شده در آبان 90 سلام بررسی کردم اصلا تو این قالب لود نکرده که بخواد نمایش نده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در آبان 90 سلام جناب مهدیلو تا شما دموی آنلاین ندید و کدهای سایت شما بررسی نشه نمیشه راهنمایی کرد ولی من از این افزونه استفاده کردم و هیچ مشکلی نداره نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ahmad19 0 ارسال شده در آبان 90 سلام اینم لینک http://mahdilou.ir/1hamkar/ منوی سمت راست دارای زیر مجموعس که نمایش داده نمی شه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در آبان 90 سلام شما ماژول های تب رو غیرفعال کن ببین درست میشه احتمالا بخاظر تداخل جی کوئری نشون نمیده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ahmad19 0 ارسال شده در آبان 90 شما ماژول های تب رو غیرفعال کن ببین درست میشهاحتمالا بخاظر تداخل جی کوئری نشون نمیده امتحان کردم جواب نداد ولی از اون نمی تونه باشه چون تو قالب پیش فرض که درسته و نمایش می ده اینا هم فعاله پس مشکل از اون نمی تونه باشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر